Stručni rad
Pasterizacija mlijeka u proizvodnji sira
Ivan Benko
; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, 10000 Zagreb
Puni tekst: hrvatski pdf 771 Kb
str. 264-268
preuzimanja: 756
citiraj
APA 6th Edition
Benko, I. (1956). Pasterizacija mlijeka u proizvodnji sira. Mljekarstvo, 6 (11), 264-268. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/129268
MLA 8th Edition
Benko, Ivan. "Pasterizacija mlijeka u proizvodnji sira." Mljekarstvo, vol. 6, br. 11, 1956, str. 264-268. https://hrcak.srce.hr/129268. Citirano 28.06.2022.
Chicago 17th Edition
Benko, Ivan. "Pasterizacija mlijeka u proizvodnji sira." Mljekarstvo 6, br. 11 (1956): 264-268. https://hrcak.srce.hr/129268
Harvard
Benko, I. (1956). 'Pasterizacija mlijeka u proizvodnji sira', Mljekarstvo, 6(11), str. 264-268. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/129268 (Datum pristupa: 28.06.2022.)
Vancouver
Benko I. Pasterizacija mlijeka u proizvodnji sira. Mljekarstvo [Internet]. 1956 [pristupljeno 28.06.2022.];6(11):264-268. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/129268
IEEE
I. Benko, "Pasterizacija mlijeka u proizvodnji sira", Mljekarstvo, vol.6, br. 11, str. 264-268, 1956. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/129268. [Citirano: 28.06.2022.]
Puni tekst: srpski pdf 472 Kb
str. 264-268
preuzimanja: 169
citiraj
APA 6th Edition
Benko, I. (1956). Pasterizacija mlijeka u proizvodnji sira. Mljekarstvo, 6 (11), 264-268. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/129268
MLA 8th Edition
Benko, Ivan. "Pasterizacija mlijeka u proizvodnji sira." Mljekarstvo, vol. 6, br. 11, 1956, str. 264-268. https://hrcak.srce.hr/129268. Citirano 28.06.2022.
Chicago 17th Edition
Benko, Ivan. "Pasterizacija mlijeka u proizvodnji sira." Mljekarstvo 6, br. 11 (1956): 264-268. https://hrcak.srce.hr/129268
Harvard
Benko, I. (1956). 'Pasterizacija mlijeka u proizvodnji sira', Mljekarstvo, 6(11), str. 264-268. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/129268 (Datum pristupa: 28.06.2022.)
Vancouver
Benko I. Pasterizacija mlijeka u proizvodnji sira. Mljekarstvo [Internet]. 1956 [pristupljeno 28.06.2022.];6(11):264-268. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/129268
IEEE
I. Benko, "Pasterizacija mlijeka u proizvodnji sira", Mljekarstvo, vol.6, br. 11, str. 264-268, 1956. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/129268. [Citirano: 28.06.2022.]
Sažetak
Poznato je da se s pasterizacijom sastavine i osobine mlijeka promijene to jače što je upotrijebljena temperatura viša, a aparati stariji i primitivniji.
Ključne riječi
proizvodnja sira, pasterizacija mlijeka
Hrčak ID:
129268
URI
https://hrcak.srce.hr/129268
Podaci na drugim jezicima:
srpski
Posjeta: 1.235 *