Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

Utjecaj repičine sačme na proizvodna svojstva pilića u tovu

Veseljko Karačić ; "Poljoprerada" d.d., Zagreb, Hrvatska
Vlasta Šerman ; Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb, Hrvatska
Franjo Dumanovski ; znanstveni savjetnik, Zagreb, Hrvatska
Željko Mikulec ; Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb, Hrvatska
Nora Mas ; Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb, Hrvatska
Mario Mitak ; Hrvatski veterinarski institut, Zagreb, Hrvatska


Puni tekst: hrvatski pdf 3.066 Kb

str. 179-190

preuzimanja: 538

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

repičina sačma; sojina sačma; zamjena sojinih repičinim bjelančevinama; prirasti; iskorištenje hrane; bjelančevinsta vrijednost; energetska vrijednost

Hrčak ID:

139889

URI

https://hrcak.srce.hr/139889

Datum izdavanja:

2.10.2002.

Podaci na drugim jezicima: engleski

Posjeta: 1.283 *