Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

A CONTRIBUTION TO THE CONNOISSEURSHIP OF THE EFFECT OF THE POWERED FATS IN THE MIXTURES FOR BROILERS ON THE CONTENT AND STRUCTURE OF LIPIDS IN BLOOD PLASMA

Željko Berić ; OOUR Institut za stočarstvo i mljekarstvo Fakulteta poljoprivrednih znanosti Sveučilišta u Zagrebu
Vlatko Rupić ; OOUR Institut za stočarstvo i mljekarstvo Fakulteta poljoprivrednih znanosti Sveučilišta u Zagrebu
Stjepan Mužić ; OOUR Institut za stočarstvo i mljekarstvo Fakulteta poljoprivrednih znanosti Sveučilišta u Zagrebu
P. Delić ; OOUR Institut za stočarstvo i mljekarstvo Fakulteta poljoprivrednih znanosti Sveučilišta u Zagrebu
Teodor Požežanac ; OOUR Institut za stočarstvo i mljekarstvo Fakulteta poljoprivrednih znanosti Sveučilišta u Zagrebu


Puni tekst: hrvatski pdf 1.618 Kb

str. 177-187

preuzimanja: 190

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

Hrčak ID:

165826

URI

https://hrcak.srce.hr/165826

Datum izdavanja:

19.5.1980.

Podaci na drugim jezicima: hrvatski

Posjeta: 633 *