Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

INFLUENCE OF SUGAR BEET SEED TREATMENT AND SOWING DISTANCE ON TECHNOLOGICAL QUALITY OF SUGAR BEET

Marcela Andreata Koren ; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, Hrvatska
Zvjezdana Augustinović ; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, Hrvatska
Marijana Ivanek-Martinčić ; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, Hrvatska
Tomislava Peremin Volf ; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, Hrvatska
Andrija Špoljar ; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, Hrvatska


Puni tekst: hrvatski pdf 4.543 Kb

str. 57-68

preuzimanja: 249

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

sugar beet; seed treatment; distance in a row; root quality; content of sodium; potassium and alfa-amino nitrogen; technological sugar yield

Hrčak ID:

169127

URI

https://hrcak.srce.hr/169127

Datum izdavanja:

19.3.2001.

Podaci na drugim jezicima: hrvatski

Posjeta: 950 *