Skip to the main content

Original scientific paper

UTJECAJ NAČINA DORADE SJEMENA I RAZMAKA SJETVE U REDU NA TEHNOLOŠKU KVALITETU KORIJENA ŠEĆERNE REPE

Marcela Andreata Koren ; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, Hrvatska
Zvjezdana Augustinović ; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, Hrvatska
Marijana Ivanek-Martinčić ; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, Hrvatska
Tomislava Peremin Volf ; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, Hrvatska
Andrija Špoljar ; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, Hrvatska


Full text: croatian pdf 4.543 Kb

page 57-68

downloads: 189

cite


Abstract

Keywords

šećerna repa; dorada sjemena; razmak u redu; kvaliteta korijena; sadržaj Na, K i alfa-amino dušika; tehnološki prinos šećera

Hrčak ID:

169127

URI

https://hrcak.srce.hr/169127

Publication date:

19.3.2001.

Article data in other languages: english

Visits: 605 *