Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Sadržja broja


Puni tekst: hrvatski pdf 192 Kb

str. 3-3

preuzimanja: 1.176

citiraj


Sažetak

AKTUALNO Intervju s ministrom poljoprivrede Tomislavom Tolušićem

NUTRICIONIZAM Ivan Sović: Nutritivne vrijednosti teletine, junetine i govedine

VAŽNO JE ZNATI Vladimir Stankov: Juneća jetra - riznica izvanrednih nutritivnih vrijednosti

SIGURNOST hrane
Nataša Borčić: Sustav brzog uzbunjivanja za hranu i hranu za životinje

IZ LITERATURE I PRAKSE
Danijel Karolyi: Razvoj održivih lanaca proizvodnje svinjskog mesa i proizvoda lokalnih pasmina -
primjer turopoljske svinje

Zlatko Janječić: Prodaja mesa i jaja izvornih pasmina peradi

IZ HPA

IZ HAH

PREHRAMBENI ADITIVI I ZAČINI Đumbir

RIBA NAŠEG MORA Jadranski oktopodi - Obična hobotnica

DOGAĐANJA Međunarodni festival pršuta u Tinjanu – ISAP 2016.

KONGRESNO PRIOPĆENJE
KozačinskI, L., A. Gross Bošković, B. Hengl, B. Njari
Sigurnost hrane u ovisnosti o uvjetima transporta i

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
M. Korošec, T. Polak, M. Lušnic Polak, K. Babič, L. Demšar
Pečena “šunkarica”

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Prišenk , J., I. Grgić , M. Janžekovič, M. Prezelj, V. Bratić, J. Turk
Ekonometrijska procjena potražnje za govedinom,
svinjetinom i mesom peradi u Sloveniji

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Ronta, M., M. Domaćinović, I. Klarić, Bertić, V., D. Samac, Z. Steiner
Utjecaj DDGS-a na klaonička svojstva tovnih pilića

STRUČNI PREGLEDNI RAD
Mikuš, T., Ž. Cvrtila; B. Njari, A. Shek Vugorvečki, M. Šimpraga, L. Kozačinski
Utjecaj transporta, privremenog smještaja i klaoničke
obrade na kvalitetu mesa janjadi

Ključne riječi

Sadržaj broja

Hrčak ID:

170899

URI

https://hrcak.srce.hr/170899

Datum izdavanja:

16.12.2016.

Posjeta: 1.512 *