Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

UTJECAJ REZLIČITE PRIPREME OBROKA U TOVU SVINJA NA PRINOS I KAKVOĆU MESA

Matija Domaćinović ; Poljoprivredni fakultet Sveučilišta J.J. Strossmayera, Osijek, Hrvatska
Antun Petričević ; Poljoprivredni fakultet Sveučilišta J.J. Strossmayera, Osijek, Hrvatska
Zdenko Steiner ; Poljoprivredni fakultet Sveučilišta J.J. Strossmayera, Osijek, Hrvatska
Goran Kušec ; Poljoprivredni fakultet Sveučilišta J.J. Strossmayera, Osijek, Hrvatska


Puni tekst: hrvatski pdf 4.621 Kb

str. 309-316

preuzimanja: 108

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

Hrčak ID:

172099

URI

https://hrcak.srce.hr/172099

Datum izdavanja:

26.12.1998.

Podaci na drugim jezicima: engleski

Posjeta: 471 *