APA 6th Edition
(1989). IZ STRANE ŠTAMPE: -Crenshaw, J.D., Swantek,P.M., Marcello, M.J.Harold, R.L., Zimprich R.C., Olson, R.D.: Utjecaj fenetanolamina (Ractopamina) na sastav strupa svinja u tovu; -Prince, T.J., Huffman, D.L., Brown, P.M.: Utjecaj Ractopamina na priraste i sastav trupa svinja u tovu; -Craig, N., Isaac, Obi, Melvin, Hambre, L.: Upotreba ječma u smjesama za nesilice; -Fawthrop, G., Read M.P.: Utjecaj virginiamycina iz Eskalina na pigmentaciju smeđih jaja; -Jeroch, H., Aboud, M.m Kohler, R., Jackisch B.: Poboljšanje hranidbene vrijednosti ječma za piliće u tovu pomoću dodataka enzima. Krmiva, 31 (9-10), 191-191. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/183409
MLA 8th Edition
"IZ STRANE ŠTAMPE: -Crenshaw, J.D., Swantek,P.M., Marcello, M.J.Harold, R.L., Zimprich R.C., Olson, R.D.: Utjecaj fenetanolamina (Ractopamina) na sastav strupa svinja u tovu; -Prince, T.J., Huffman, D.L., Brown, P.M.: Utjecaj Ractopamina na priraste i sastav trupa svinja u tovu; -Craig, N., Isaac, Obi, Melvin, Hambre, L.: Upotreba ječma u smjesama za nesilice; -Fawthrop, G., Read M.P.: Utjecaj virginiamycina iz Eskalina na pigmentaciju smeđih jaja; -Jeroch, H., Aboud, M.m Kohler, R., Jackisch B.: Poboljšanje hranidbene vrijednosti ječma za piliće u tovu pomoću dodataka enzima." Krmiva, vol. 31, br. 9-10, 1989, str. 191-191. https://hrcak.srce.hr/183409. Citirano 18.12.2024.
Chicago 17th Edition
"IZ STRANE ŠTAMPE: -Crenshaw, J.D., Swantek,P.M., Marcello, M.J.Harold, R.L., Zimprich R.C., Olson, R.D.: Utjecaj fenetanolamina (Ractopamina) na sastav strupa svinja u tovu; -Prince, T.J., Huffman, D.L., Brown, P.M.: Utjecaj Ractopamina na priraste i sastav trupa svinja u tovu; -Craig, N., Isaac, Obi, Melvin, Hambre, L.: Upotreba ječma u smjesama za nesilice; -Fawthrop, G., Read M.P.: Utjecaj virginiamycina iz Eskalina na pigmentaciju smeđih jaja; -Jeroch, H., Aboud, M.m Kohler, R., Jackisch B.: Poboljšanje hranidbene vrijednosti ječma za piliće u tovu pomoću dodataka enzima." Krmiva 31, br. 9-10 (1989): 191-191. https://hrcak.srce.hr/183409
Harvard
(1989). 'IZ STRANE ŠTAMPE: -Crenshaw, J.D., Swantek,P.M., Marcello, M.J.Harold, R.L., Zimprich R.C., Olson, R.D.: Utjecaj fenetanolamina (Ractopamina) na sastav strupa svinja u tovu; -Prince, T.J., Huffman, D.L., Brown, P.M.: Utjecaj Ractopamina na priraste i sastav trupa svinja u tovu; -Craig, N., Isaac, Obi, Melvin, Hambre, L.: Upotreba ječma u smjesama za nesilice; -Fawthrop, G., Read M.P.: Utjecaj virginiamycina iz Eskalina na pigmentaciju smeđih jaja; -Jeroch, H., Aboud, M.m Kohler, R., Jackisch B.: Poboljšanje hranidbene vrijednosti ječma za piliće u tovu pomoću dodataka enzima', Krmiva, 31(9-10), str. 191-191. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/183409 (Datum pristupa: 18.12.2024.)
Vancouver
IZ STRANE ŠTAMPE: -Crenshaw, J.D., Swantek,P.M., Marcello, M.J.Harold, R.L., Zimprich R.C., Olson, R.D.: Utjecaj fenetanolamina (Ractopamina) na sastav strupa svinja u tovu; -Prince, T.J., Huffman, D.L., Brown, P.M.: Utjecaj Ractopamina na priraste i sastav trupa svinja u tovu; -Craig, N., Isaac, Obi, Melvin, Hambre, L.: Upotreba ječma u smjesama za nesilice; -Fawthrop, G., Read M.P.: Utjecaj virginiamycina iz Eskalina na pigmentaciju smeđih jaja; -Jeroch, H., Aboud, M.m Kohler, R., Jackisch B.: Poboljšanje hranidbene vrijednosti ječma za piliće u tovu pomoću dodataka enzima. Krmiva [Internet]. 1989 [pristupljeno 18.12.2024.];31(9-10):191-191. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/183409
IEEE
"IZ STRANE ŠTAMPE: -Crenshaw, J.D., Swantek,P.M., Marcello, M.J.Harold, R.L., Zimprich R.C., Olson, R.D.: Utjecaj fenetanolamina (Ractopamina) na sastav strupa svinja u tovu; -Prince, T.J., Huffman, D.L., Brown, P.M.: Utjecaj Ractopamina na priraste i sastav trupa svinja u tovu; -Craig, N., Isaac, Obi, Melvin, Hambre, L.: Upotreba ječma u smjesama za nesilice; -Fawthrop, G., Read M.P.: Utjecaj virginiamycina iz Eskalina na pigmentaciju smeđih jaja; -Jeroch, H., Aboud, M.m Kohler, R., Jackisch B.: Poboljšanje hranidbene vrijednosti ječma za piliće u tovu pomoću dodataka enzima", Krmiva, vol.31, br. 9-10, str. 191-191, 1989. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/183409. [Citirano: 18.12.2024.]
17.11.1989.