Skoči na glavni sadržaj

Recenzija, Prikaz slučaja

IZ STRANE ŠTAMPE: -Crenshaw, J.D., Swantek,P.M., Marcello, M.J.Harold, R.L., Zimprich R.C., Olson, R.D.: Utjecaj fenetanolamina (Ractopamina) na sastav strupa svinja u tovu; -Prince, T.J., Huffman, D.L., Brown, P.M.: Utjecaj Ractopamina na priraste i sastav trupa svinja u tovu; -Craig, N., Isaac, Obi, Melvin, Hambre, L.: Upotreba ječma u smjesama za nesilice; -Fawthrop, G., Read M.P.: Utjecaj virginiamycina iz Eskalina na pigmentaciju smeđih jaja; -Jeroch, H., Aboud, M.m Kohler, R., Jackisch B.: Poboljšanje hranidbene vrijednosti ječma za piliće u tovu pomoću dodataka enzima


Puni tekst: hrvatski pdf 4.995 Kb

str. 191-191

preuzimanja: 171

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

Hrčak ID:

183409

URI

https://hrcak.srce.hr/183409

Datum izdavanja:

17.11.1989.

Posjeta: 611 *