Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Contet


Puni tekst: hrvatski jpg 387 Kb

str. 547-547

preuzimanja: 275

citiraj


Sažetak

ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Nives Marušić Radovčić, Ivna Poljanec, Petra Vidinski, Katarina Novina, Helga Medić
Influence of different pig genotype on aroma, colour and fatty acid composition of smoked dry-cured ham

ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Lea Demšar, David Lesar, Mateja Lušnic Polak, Tomaž Polak
Sensory diversity of a traditional Slovenian drycured sausages (Suha klobasa)

PROFFESIONAL PAPER
Andrijana Kegalj, Danijel Karolyi, Mirna Mrkonjić Fuka, Boro Mioč
The effect of added spices on natural “kora” microflora during the production of kastradina

PROFFESIONAL PAPER
Daniel Ljutić, Mladenka Malenica, Greta Krešić, Tina Lešić,
Sanja Kolarić Kravar, Lidija Dergestin Bačun, Jelka Pleadin
Quality of minced meat from Zagreb area

Direktorica, glavna i odgovorna urednica/Director - Editor-in-chief:
Katarina Lučić, mag. ekonomije

Stručna urednica / professional editor:
Prof.dr.sc. Lidija Kozačinski, Zavod za higijenu,
tehnologiju i sigurnost hrane Veterinarskog
fakulteta Sveučilišta u Zagrebu/ Dept. of Hygiene,
Technology and Food Safety Faculty of Veterinary
Medicine, University of Zagreb

Urednički kolegij / Editorial staff:
prof. dr. sc. Davor Alagić (BiH),
doc.dr.sc. Pavel Bystrický (Slovačka),
prof.dr.sc. Beniamino Cenci Goga (Italija),
prof.dr.sc. Željka Cvrtila (Hrvatska),
prof.dr.sc. Faruk Čaklovica (BiH),
prof.dr. Lea Demšar (Slovenija),
prof.dr.sc. Martin Dobeic (Slovenija),
prof.dr.sc. Kata Galić (Hrvatska),
prof.dr. Amir Ganić (BIH),
prof.dr.sc. Ivo Grgić (Hrvatska),
prof.dr.sc. Mirza Hadžiosmanović (Hrvatska),
doc.dr.sc. Vlasta Herak Perković (Hrvatska),
prof.dr.sc. Kurt Houf (Belgija),
prof.dr.sc. Zlatko Janječić (Hrvatska),
prof.dr.sc. Danijel Karolyi (Hrvatska),
izv.prof.dr.sc. Goran Kiš (Hrvatska),
prof.dr.sc. Dragan Kovačević (Hrvatska),
dr.sc. Marina Krvavica, prof. v.š (Hrvatska).
doc. dr.sc. Nives Marušić Radovčić (Hrvatska),
izv.prof.dr.sc. Krešimir Mastanjević (Hrvatska),
prof.dr.sc. Helga Medić (Hrvatska),
doc. dr. sc. Ornella Mikuš (Hrvatska),
prof.dr.sc. Tihomir Moslavac (Hrvatska),
izv. prof. dr. sc. Gordan Mršić (Hrvatska),
prof.dr.sc. Bela Njari (Hrvatska),
prof.dr.sc. Željko Pavičić (Hrvatska),
izv.prof.dr.sc. Jelka Pleadin (Hrvatska),
prof.dr.sc. Maja Popović (Hrvatska),
prof.dr.sc. Jernej Prišenk (Slovenija),
prof.dr.sc. Đuro Senčić (Hrvatska),
Gordan Šubara dr. med. vet. (Hrvatska),
prof.dr.sc. Marija Vučemilo (Hrvatska),
prof.dr.sc. Almedina Zuko (BiH),
prof.dr.sc. Božidar Žlender (Slovenija)

Izvršna urednica / Executive editor:
Ana-Katarina Lučić, univ. bacc. nov.

Lektori / Language editors:
Zrinka Sabadoš, prof. - hrvatski jezik
Srđan Bohucki, prof. - engleski jezik
Jasna Hižar Škrlec (SPES d.o.o.) - njemački jezik
Giuseppe Cherchi (SPES d.o.o.) - talijanski jezik
Marija Ercegovac, prof. - španjolski jezik

Izdavač / Publisher:
“Zadružna štampa” d.d.
Maksimirska cesta 132, Zagreb • P.P. 910
Tel./Fax: ++385 (0)1 231 60 60
++385 (0)991 791 9698 | ++385 (0)1 231 60 50
e-mail: meso@meso.hr
web: www.meso.hr

Grafičko oblikovanje / Layout and design:
Scapen Design

Tisak / Print: TISKARA ZELINA d.d.
K. Krizmanić 1, 10380 Sv. I. Zelina
ISSN 1848-8323 (Online) | ISSN 1332-0025 (Tisak)

Ključne riječi

Hrčak ID:

230115

URI

https://hrcak.srce.hr/230115

Datum izdavanja:

16.12.2019.

Podaci na drugim jezicima: hrvatski njemački talijanski španjolski

Posjeta: 1.888 *