Ostalo
Kompetentna prerada mesa uz pomoć Hela-začina
Puni tekst: hrvatski pdf 597 Kb
str. 10-11
preuzimanja: 666
citiraj
APA 6th Edition
(2005). Kompetentna prerada mesa uz pomoć Hela-začina. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VII (1), 10-11. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/22581
MLA 8th Edition
"Kompetentna prerada mesa uz pomoć Hela-začina." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. VII, br. 1, 2005, str. 10-11. https://hrcak.srce.hr/22581. Citirano 26.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Kompetentna prerada mesa uz pomoć Hela-začina." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu VII, br. 1 (2005): 10-11. https://hrcak.srce.hr/22581
Harvard
(2005). 'Kompetentna prerada mesa uz pomoć Hela-začina', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VII(1), str. 10-11. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/22581 (Datum pristupa: 26.12.2024.)
Vancouver
Kompetentna prerada mesa uz pomoć Hela-začina. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2005 [pristupljeno 26.12.2024.];VII(1):10-11. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/22581
IEEE
"Kompetentna prerada mesa uz pomoć Hela-začina", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.VII, br. 1, str. 10-11, 2005. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/22581. [Citirano: 26.12.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
22581
URI
https://hrcak.srce.hr/22581
Datum izdavanja:
15.2.2005.
Posjeta: 1.355
*