Ostalo
Gewürzmüller - začini, aditivi i starter kulture
Puni tekst: hrvatski pdf 4.475 Kb
str. 26-27
preuzimanja: 548
citiraj
APA 6th Edition
(2005). Gewürzmüller - začini, aditivi i starter kulture. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VII (3), 26-27. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/22702
MLA 8th Edition
"Gewürzmüller - začini, aditivi i starter kulture." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. VII, br. 3, 2005, str. 26-27. https://hrcak.srce.hr/22702. Citirano 23.11.2024.
Chicago 17th Edition
"Gewürzmüller - začini, aditivi i starter kulture." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu VII, br. 3 (2005): 26-27. https://hrcak.srce.hr/22702
Harvard
(2005). 'Gewürzmüller - začini, aditivi i starter kulture', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VII(3), str. 26-27. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/22702 (Datum pristupa: 23.11.2024.)
Vancouver
Gewürzmüller - začini, aditivi i starter kulture. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2005 [pristupljeno 23.11.2024.];VII(3):26-27. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/22702
IEEE
"Gewürzmüller - začini, aditivi i starter kulture", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.VII, br. 3, str. 26-27, 2005. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/22702. [Citirano: 23.11.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
22702
URI
https://hrcak.srce.hr/22702
Datum izdavanja:
15.5.2005.
Posjeta: 1.328
*