Skoči na glavni sadržaj

Izlaganje sa skupa

https://doi.org/10.31727/m.25.1.2

Innovazione dei prodotti del progetto HRZZ “Prodotti funzionali innovativi a base di carne di agnello”

Ana Shek Vugrovečki ; Veterinarski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska
Maja Popović ; Veterinarski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska
Željka Cvrtila ; Veterinarski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska
Matko Kardum ; Veterinarski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska
Goran Kiš ; Agronomski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska
Lidija Kozačinski ; Veterinarski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska
Tomislav Mikuš ; Veterinarski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska
Suzana Milinković Tur ; Veterinarski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska
Ante Vidošević ; Veterinarski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska
Gordan Mršić ; Veterinarski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska
Bela Njari ; Veterinarski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska
Luka Pajurin ; Veterinarski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska
Nina Poljičak Milas ; Veterinarski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska
Zrinka Žderić Savatović ; Veterinarski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska
Miljenko Šimpraga ; Veterinarski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska
Branimira Špoljarić ; Veterinarski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska
Mario Živković ; GEA-COM. d.o.o., Rijeka, Hrvatska
Amina Hrković Porobija ; Veterinarski fakultet, Univerzitet u Sarajevu, Bosna i Hercegovina
Silvijo Vince ; Veterinarski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska
Ksenija Vlahović ; Veterinarski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska
Ivona Žura Žaja ; Veterinarski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska
Daniel Špoljarić ; Veterinarski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska


Puni tekst: hrvatski pdf 719 Kb

verzije

str. 55-62

preuzimanja: 162

citiraj

Preuzmi JATS datoteku


Sažetak

Questo documento presenterà l’unicità dell’innovazione delle ricerche svolte nell’ambito del progetto HRZZ “Prodotti funzionali innovativi a base di carne di agnello” (IP-2016-06-3685). Siamo, infatti, convinti che la nostra innovazione, che è innanzitutto il risultato delle conoscenze acquisite attraverso il processo di ricerca condotto nel corso del progetto, possa rappresentare anche uno strumento per aumentare la competitività e avviare lo sviluppo delle imprese, contribuendo così al miglioramento economico e sociale del Repubblica di Croazia.

Ključne riječi

innovazione; prototipo funzionale; HRZZ

Hrčak ID:

294968

URI

https://hrcak.srce.hr/294968

Datum izdavanja:

14.2.2023.

Podaci na drugim jezicima: španjolski njemački hrvatski engleski

Posjeta: 570 *





This display is generated from NISO JATS XML with jats-html.xsl. The XSLT engine is libxslt.