Index
Sadržaj
Full text: croatian pdf 873 Kb
page 175-175
downloads: 345
cite
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (3.), 175-175. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/183096
MLA 8th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., no. 3., 2017, pp. 175-175. https://hrcak.srce.hr/183096. Accessed 22 Dec. 2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., no. 3. (2017): 175-175. https://hrcak.srce.hr/183096
Harvard
(2017). 'Sadržaj', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(3.), pp. 175-175. Available at: https://hrcak.srce.hr/183096 (Accessed 22 December 2024)
Vancouver
Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [cited 2024 December 22];19.(3.):175-175. Available from: https://hrcak.srce.hr/183096
IEEE
"Sadržaj", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., no. 3., pp. 175-175, 2017. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/183096. [Accessed: 22 December 2024]
Full text: english pdf 290 Kb
page 215-215
downloads: 315
cite
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (3.), 175-175. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/183096
MLA 8th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., no. 3., 2017, pp. 175-175. https://hrcak.srce.hr/183096. Accessed 22 Dec. 2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., no. 3. (2017): 175-175. https://hrcak.srce.hr/183096
Harvard
(2017). 'Sadržaj', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(3.), pp. 175-175. Available at: https://hrcak.srce.hr/183096 (Accessed 22 December 2024)
Vancouver
Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [cited 2024 December 22];19.(3.):175-175. Available from: https://hrcak.srce.hr/183096
IEEE
"Sadržaj", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., no. 3., pp. 175-175, 2017. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/183096. [Accessed: 22 December 2024]
Full text: german pdf 290 Kb
page 215-215
downloads: 289
cite
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (3.), 175-175. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/183096
MLA 8th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., no. 3., 2017, pp. 175-175. https://hrcak.srce.hr/183096. Accessed 22 Dec. 2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., no. 3. (2017): 175-175. https://hrcak.srce.hr/183096
Harvard
(2017). 'Sadržaj', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(3.), pp. 175-175. Available at: https://hrcak.srce.hr/183096 (Accessed 22 December 2024)
Vancouver
Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [cited 2024 December 22];19.(3.):175-175. Available from: https://hrcak.srce.hr/183096
IEEE
"Sadržaj", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., no. 3., pp. 175-175, 2017. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/183096. [Accessed: 22 December 2024]
Full text: italian pdf 290 Kb
page 215-215
downloads: 321
cite
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (3.), 175-175. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/183096
MLA 8th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., no. 3., 2017, pp. 175-175. https://hrcak.srce.hr/183096. Accessed 22 Dec. 2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., no. 3. (2017): 175-175. https://hrcak.srce.hr/183096
Harvard
(2017). 'Sadržaj', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(3.), pp. 175-175. Available at: https://hrcak.srce.hr/183096 (Accessed 22 December 2024)
Vancouver
Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [cited 2024 December 22];19.(3.):175-175. Available from: https://hrcak.srce.hr/183096
IEEE
"Sadržaj", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., no. 3., pp. 175-175, 2017. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/183096. [Accessed: 22 December 2024]
Full text: spanish pdf 290 Kb
page 215-215
downloads: 292
cite
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (3.), 175-175. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/183096
MLA 8th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., no. 3., 2017, pp. 175-175. https://hrcak.srce.hr/183096. Accessed 22 Dec. 2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., no. 3. (2017): 175-175. https://hrcak.srce.hr/183096
Harvard
(2017). 'Sadržaj', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(3.), pp. 175-175. Available at: https://hrcak.srce.hr/183096 (Accessed 22 December 2024)
Vancouver
Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [cited 2024 December 22];19.(3.):175-175. Available from: https://hrcak.srce.hr/183096
IEEE
"Sadržaj", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., no. 3., pp. 175-175, 2017. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/183096. [Accessed: 22 December 2024]
Abstract
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
D. Kovačević , I. Kušurin, K. Mastanjević
Utjecaj različitih vrsta soli na proizvodni kalo i fizikalno-kemijska svojstva Slavonske šunke .........216
PREGLEDNI RAD
Žužul, S. , M. Ostović, K. Matković, Ž. Pavičić, J. Tršan, M. Mikulić, I. Ravić
Uloga duboke stelje u tovu pilića i svinja ................................................................................................223
PREGLEDNI RAD
Ćaćić, M.
Mišljenje potrošača na području Dalmacije o lokalnim tradicionalnim suhomesnatim proizvodima........229
KONGRESNO PRIOPĆENJE
Perica, B., B. Njari
Toxoplasma gondii kao javnozdravstveni problem ...............................................................................236
STRUČNI RAD
Uršulin-Trstenjak, N., A. Dugonjić, D. Levanić, S. Šušnić, V. Šušnjić
Proizvodnja sudžuka primjenom norme HRN BAS 1049:210 ................................................................240
Keywords
Hrčak ID:
183096
URI
https://hrcak.srce.hr/183096
Publication date:
7.6.2017.
Article data in other languages:
english
german
italian
spanish
Visits: 3.637
*