Kazalo
Sadržaj
Puni tekst: hrvatski pdf 873 Kb
str. 175-175
preuzimanja: 345
citiraj
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (3.), 175-175. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/183096
MLA 8th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 3., 2017, str. 175-175. https://hrcak.srce.hr/183096. Citirano 22.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 3. (2017): 175-175. https://hrcak.srce.hr/183096
Harvard
(2017). 'Sadržaj', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(3.), str. 175-175. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/183096 (Datum pristupa: 22.12.2024.)
Vancouver
Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 22.12.2024.];19.(3.):175-175. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/183096
IEEE
"Sadržaj", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 3., str. 175-175, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/183096. [Citirano: 22.12.2024.]
Puni tekst: engleski pdf 290 Kb
str. 215-215
preuzimanja: 315
citiraj
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (3.), 175-175. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/183096
MLA 8th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 3., 2017, str. 175-175. https://hrcak.srce.hr/183096. Citirano 22.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 3. (2017): 175-175. https://hrcak.srce.hr/183096
Harvard
(2017). 'Sadržaj', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(3.), str. 175-175. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/183096 (Datum pristupa: 22.12.2024.)
Vancouver
Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 22.12.2024.];19.(3.):175-175. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/183096
IEEE
"Sadržaj", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 3., str. 175-175, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/183096. [Citirano: 22.12.2024.]
Puni tekst: njemački pdf 290 Kb
str. 215-215
preuzimanja: 289
citiraj
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (3.), 175-175. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/183096
MLA 8th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 3., 2017, str. 175-175. https://hrcak.srce.hr/183096. Citirano 22.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 3. (2017): 175-175. https://hrcak.srce.hr/183096
Harvard
(2017). 'Sadržaj', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(3.), str. 175-175. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/183096 (Datum pristupa: 22.12.2024.)
Vancouver
Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 22.12.2024.];19.(3.):175-175. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/183096
IEEE
"Sadržaj", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 3., str. 175-175, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/183096. [Citirano: 22.12.2024.]
Puni tekst: talijanski pdf 290 Kb
str. 215-215
preuzimanja: 321
citiraj
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (3.), 175-175. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/183096
MLA 8th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 3., 2017, str. 175-175. https://hrcak.srce.hr/183096. Citirano 22.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 3. (2017): 175-175. https://hrcak.srce.hr/183096
Harvard
(2017). 'Sadržaj', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(3.), str. 175-175. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/183096 (Datum pristupa: 22.12.2024.)
Vancouver
Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 22.12.2024.];19.(3.):175-175. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/183096
IEEE
"Sadržaj", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 3., str. 175-175, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/183096. [Citirano: 22.12.2024.]
Puni tekst: španjolski pdf 290 Kb
str. 215-215
preuzimanja: 292
citiraj
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (3.), 175-175. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/183096
MLA 8th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 3., 2017, str. 175-175. https://hrcak.srce.hr/183096. Citirano 22.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 3. (2017): 175-175. https://hrcak.srce.hr/183096
Harvard
(2017). 'Sadržaj', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(3.), str. 175-175. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/183096 (Datum pristupa: 22.12.2024.)
Vancouver
Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 22.12.2024.];19.(3.):175-175. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/183096
IEEE
"Sadržaj", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 3., str. 175-175, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/183096. [Citirano: 22.12.2024.]
Sažetak
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
D. Kovačević , I. Kušurin, K. Mastanjević
Utjecaj različitih vrsta soli na proizvodni kalo i fizikalno-kemijska svojstva Slavonske šunke .........216
PREGLEDNI RAD
Žužul, S. , M. Ostović, K. Matković, Ž. Pavičić, J. Tršan, M. Mikulić, I. Ravić
Uloga duboke stelje u tovu pilića i svinja ................................................................................................223
PREGLEDNI RAD
Ćaćić, M.
Mišljenje potrošača na području Dalmacije o lokalnim tradicionalnim suhomesnatim proizvodima........229
KONGRESNO PRIOPĆENJE
Perica, B., B. Njari
Toxoplasma gondii kao javnozdravstveni problem ...............................................................................236
STRUČNI RAD
Uršulin-Trstenjak, N., A. Dugonjić, D. Levanić, S. Šušnić, V. Šušnjić
Proizvodnja sudžuka primjenom norme HRN BAS 1049:210 ................................................................240
Ključne riječi
Hrčak ID:
183096
URI
https://hrcak.srce.hr/183096
Datum izdavanja:
7.6.2017.
Podaci na drugim jezicima:
engleski
njemački
talijanski
španjolski
Posjeta: 3.637
*