Skip to the main content
  • Publication date: 08.10.2021.
  • Published on HRČAK: 08.10.2021.

Table of contents

Full text

Proteinski profil i antioksidativni potencijal svježeg sira dobivenog korištenjem kombucha inokuluma (page 215-225)

Maja Bjekić, Mirela Iličić, Vladimir Vukić, Dajana Vukić, Katarina Kanurić, Branimir Pavlić, Zoran Zeković, Ljiljana Popović, Aleksandra Torbica, Jelena Tomić, Jovana Degenek
Original scientific paper


Karakterizacija boje i teksture maslaca od kozjeg mlijeka obogaćenog pireom pasjeg trna (Hippophae rhamnoides L.): utjecaj instrumentalnih analiza, senzorske ocjene i zahtjeva potrošača na razvoj proizvoda (page 237-247)

Sylwia Chudy, Dorota Cais-Sokolińska, Joanna Teichert, Paulina Bielska, Łukasz K. Kaczyński, Jakub Biegalski
Original scientific paper


Antimikrobna rezistencija sojeva Staphylococcus aureus izoliranih iz uzoraka sirovog kravljeg mlijeka s područja Albanije i Srbije (page 248-256)

Erinda Lika, Milovan Rosić, Sonila Cocoli, Nikola Puvača, Gorica Vuković, Tana Shtylla Kika, Vojislava Bursić
Original scientific paper


Utjecaj genotipa k-kazeina na toplinsku stabilnost i prikladnost mlijeka u prahu za proizvodnju sira (page 269-280)

Alexandr Gennadyevich Kruchinin, Elena Evgenyevna Illarionova, Alana Vladislavovna Bigaeva, Svetlana Nikolaevna Turovskaya
Original scientific paper


Visits: 6.890 *