Skip to the main content
  • Publication date: 02.09.1975.
  • Published on HRČAK: 08.02.2013.

Table of contents

Full text

Utjecaj inkubacionih temperatura na organoleptička svojstva autohtonih jogurtnih kultura (page 196-198)

Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić
Professional paper


Postrojenje i tehnološki postupak za proizvodnju krutog jogurta dvostepenom fermentacijom (page 199-204)

S. Stanišić, A. Petričić
Professional paper


Utjecaj hlađenja mlijeka pri mašinskoj mužnji krava na higijensku ispravnost mlijeka nekih naših farmi (page 204-211)

Antun Vukelić, Višeslava Miljković, Lazar Stojanović
Original scientific paper


Mikrobiološki pokazatelji održivosti bijelog sira za brzu potrošnju (page 211-214)

Stojanka Mitić, Marija Vujković, J. Seči
Original scientific paper


Dijetetski proizvodi na našem tržištu (page 214-217)

Đenana Zirić-Suzanić
Professional paper


Visits: 7.312 *