Skip to the main content

Index

SADRŽAJ BROJA

Časopis Meso ; Zadružna Štampa d.d.


Full text: croatian pdf 2.630 Kb

page 179-179

downloads: 355

cite


Abstract

Aktualno
Prvi hrvatski proizvod zaštićen u EU – Krčki pršut

Iz HAH-a

Iz HPA
Predstavljeno godišnje izvješće Hrvatske poljoprivredne agencije za 2014. godinu

Certificiranje proizvoda
Certifikacija proizvoda kao jamstvo kvalitete i sigurnosti zaštićenih proizvoda

Dezinsekcija
Kukci-štetnici koji infestiraju meso, sir i kožu

Iz literature i prakse
Mortadela

Prehrambeni aditivi
Kategorizacija aditiva

Riba našeg mora
Ugor

Događanja


ZNANSTVENO-STRUČNI DIO

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Hadelan L., I. Grgić, M. Zrakić, G. Salputra
Financijska i perceptivna ocjena tvrtki iz mesne industrije

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tomašević, I.
Učinak pulsirajućeg svjetla velike snage na senzorsku kakvoću plodova mora

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Krvavica, M., M. Bradaš, J. Rogošić, T. Jug, I. Vnučec, N. Marušić Radovčić
Isparljivi spojevi arome ličke janjetine

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Operta , S., N. Leko, J. Tahmaz, M. Alkić
Ispitivanje fizikalno-kemijskih i senzornih svojstava „Vlašićke“ kobasice tokom čuvanja

Keywords

Hrčak ID:

141124

URI

https://hrcak.srce.hr/141124

Publication date:

1.5.2015.

Article data in other languages: english

Visits: 810 *