Skip to the main content

Original scientific paper

MOGUĆNOSTI MLEVENJA PRESOVANE DEHIDRIRANE MASE U MESNO-KOŠTANO BRAŠNO NA MLINU ČEKIĆARU (TIP MČA 000)

Milutin Ristić ; Tehnološki fakultet, OOUR Institut za tehnologiju stočne hrane, Novi Sad
Šandor Kormanjoš ; Tehnološki fakultet, OOUR Institut za tehnologiju stočne hrane, Novi Sad
Radivoj Ćurčić ; Tehnološki fakultet, OOUR Institut za tehnologiju stočne hrane, Novi Sad
Slavko Filipović ; Tehnološki fakultet, OOUR Institut za tehnologiju stočne hrane, Novi Sad
Melita Ivić ; Tehnološki fakultet, OOUR Institut za tehnologiju stočne hrane, Novi Sad
Ante Jelić ; Veterinarki fakultet, Zagreb


Full text: croatian pdf 2.795 Kb

page 7-11

downloads: 257

cite


Abstract

Keywords

Hrčak ID:

182209

URI

https://hrcak.srce.hr/182209

Publication date:

10.3.1989.

Article data in other languages: english

Visits: 680 *