Short communication, Note
Kratak pregled pravilnika vezanih uz rad subjekata u poslovanju s hranom
Branimira Ževrnja
Full text: croatian pdf 301 Kb
page 4-9
downloads: 1.014
cite
APA 6th Edition
Ževrnja, B. (2008). Kratak pregled pravilnika vezanih uz rad subjekata u poslovanju s hranom. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, X (1), 4-9. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/22944
MLA 8th Edition
Ževrnja, Branimira. "Kratak pregled pravilnika vezanih uz rad subjekata u poslovanju s hranom." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. X, no. 1, 2008, pp. 4-9. https://hrcak.srce.hr/22944. Accessed 25 Dec. 2024.
Chicago 17th Edition
Ževrnja, Branimira. "Kratak pregled pravilnika vezanih uz rad subjekata u poslovanju s hranom." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu X, no. 1 (2008): 4-9. https://hrcak.srce.hr/22944
Harvard
Ževrnja, B. (2008). 'Kratak pregled pravilnika vezanih uz rad subjekata u poslovanju s hranom', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, X(1), pp. 4-9. Available at: https://hrcak.srce.hr/22944 (Accessed 25 December 2024)
Vancouver
Ževrnja B. Kratak pregled pravilnika vezanih uz rad subjekata u poslovanju s hranom. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2008 [cited 2024 December 25];X(1):4-9. Available from: https://hrcak.srce.hr/22944
IEEE
B. Ževrnja, "Kratak pregled pravilnika vezanih uz rad subjekata u poslovanju s hranom", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.X, no. 1, pp. 4-9, 2008. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/22944. [Accessed: 25 December 2024]
Abstract
Keywords
Hrčak ID:
22944
URI
https://hrcak.srce.hr/22944
Publication date:
15.3.2008.
Visits: 1.704
*