Professional paper
Ocjenjivač vrhnja u maslarni za proizvodnju najkvalitetnijeg maslaca
Full text: croatian pdf 417 Kb
page 224-226
downloads: 384
cite
APA 6th Edition
(1962). Ocjenjivač vrhnja u maslarni za proizvodnju najkvalitetnijeg maslaca. Mljekarstvo, 12 (11 i 12), 224-226. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/66797
MLA 8th Edition
"Ocjenjivač vrhnja u maslarni za proizvodnju najkvalitetnijeg maslaca." Mljekarstvo, vol. 12, no. 11 i 12, 1962, pp. 224-226. https://hrcak.srce.hr/66797. Accessed 21 Nov. 2024.
Chicago 17th Edition
"Ocjenjivač vrhnja u maslarni za proizvodnju najkvalitetnijeg maslaca." Mljekarstvo 12, no. 11 i 12 (1962): 224-226. https://hrcak.srce.hr/66797
Harvard
(1962). 'Ocjenjivač vrhnja u maslarni za proizvodnju najkvalitetnijeg maslaca', Mljekarstvo, 12(11 i 12), pp. 224-226. Available at: https://hrcak.srce.hr/66797 (Accessed 21 November 2024)
Vancouver
Ocjenjivač vrhnja u maslarni za proizvodnju najkvalitetnijeg maslaca. Mljekarstvo [Internet]. 1962 [cited 2024 November 21];12(11 i 12):224-226. Available from: https://hrcak.srce.hr/66797
IEEE
"Ocjenjivač vrhnja u maslarni za proizvodnju najkvalitetnijeg maslaca", Mljekarstvo, vol.12, no. 11 i 12, pp. 224-226, 1962. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/66797. [Accessed: 21 November 2024]
Abstract
Odavno je poznato da o sirovini zavisi kvaliteta prerađevina, pa tako najkvalitetniji maslac s oznakom Floralp (Marken-Butter Floralp) može se proizvesti samo od čistog vrhnja dobivenog centrifugiranjem koji potječe od apsolutno zdravog mlijeka, koje se danomice svježe i dobro ohlađeno doprema u centralnu maslarnu.
Keywords
vrhnje; ocjenjivač vrhnja
Hrčak ID:
66797
URI
https://hrcak.srce.hr/66797
Publication date:
2.11.1962.
Visits: 886
*