Kazalo
SADRŽAJ
Sažetak
AKTUALNO
Hrvatski proizvodi dobili zaštitu naziva proizvoda
sa zemljopisnim oznakama
Iz Ministarstva poljoprivrede
IZ HAP-e
Perspektive uzgoja izvornih pasmina svinja u RH
Prehrambeni aditivi
Aditivi u proizvodnji mariniranih proizvoda ribarstva
Iz literature i prakse
Kantaksantin – pigment u hrani za životinje
Dezinfekci ja i dezinficijensi
Voda - kondiciranje i dezinkfeckija I. dio
RIBE NAŠEG MORA - Vučić
Događanja
Anuga 2013: The most important platform for the international food business
Frankfurt Welcomes the World to Fi Europe & Ni 2013
ISAP – Internacionalni sajam pršuta
ZNANSTVENO STRUČNI DIO
ZNANSTVENI RAD
Kvaliteta trupova i mesa pilića kokoši pasmine hrvatica iz ekološkoga tova
Senčić, Đ., D. Samac, G. Kalić, M. Baban
ZNANSTVENI RAD
Utjecaj vrste poda na svojstva trupa i kakvoću mesa
simentalskih bikova iz intenzivnog uzgoja
D. Karolyi, A. Jakupec, K. Salajpal, A. Radovčić, M. Konjačić,
H. Čatipović, T. Jakopović, I. Jurić
PRETHODNO PRIOPĆENJE
Kakvoća pilećeg mesa podrijetlom od tovnih pilića hranjenih
uz dodatak prirodnog propolisa
D. Špoljarić, G. Mršić, M. J. Petek, I. Špoljarić, S. Srečec,
Ž. Cvrtila Fleck, K. Špiranec, D. Mihelić, L. Kozačinski, M. Popović
PREGLEDNI RAD
Utjecaj kastracije na odlike mesa holštajnske junadi
Kos, I., M. Konjačić, A. Ivanković, I. Širić, T. Jakopović
ZNANSTVENI RAD
Utjecaj defolijacije na produktivnost i florni sastav čistih kultura krmnih trava
Bošnjak1, K., J. Leto, M. Vranić, H. Kutnjak, D. Uher, N. Iljkić
Ključne riječi
Hrčak ID:
112125
URI
Datum izdavanja:
1.10.2013.
Posjeta: 1.019 *