Izvorni znanstveni članak
PRILOG POZNAVANJU UTJECAJA TEMPERATURE TLA POJEDINIH KATEGORIJA SJEMENA I GUSTOĆE SJETVE NA POSTOTAK NICANJA HIBRIDNOG KUKURUZA U TLU
Vilim Ivanek
; Poljoprivredna stanica Križevci
Puni tekst: hrvatski pdf 2.748 Kb
str. 294-307
preuzimanja: 304
citiraj
APA 6th Edition
Ivanek, V. (1963). PRILOG POZNAVANJU UTJECAJA TEMPERATURE TLA POJEDINIH KATEGORIJA SJEMENA I GUSTOĆE SJETVE NA POSTOTAK NICANJA HIBRIDNOG KUKURUZA U TLU. Agronomski glasnik, 13 (4-5), 294-307. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/166715
MLA 8th Edition
Ivanek, Vilim. "PRILOG POZNAVANJU UTJECAJA TEMPERATURE TLA POJEDINIH KATEGORIJA SJEMENA I GUSTOĆE SJETVE NA POSTOTAK NICANJA HIBRIDNOG KUKURUZA U TLU." Agronomski glasnik, vol. 13, br. 4-5, 1963, str. 294-307. https://hrcak.srce.hr/166715. Citirano 18.12.2024.
Chicago 17th Edition
Ivanek, Vilim. "PRILOG POZNAVANJU UTJECAJA TEMPERATURE TLA POJEDINIH KATEGORIJA SJEMENA I GUSTOĆE SJETVE NA POSTOTAK NICANJA HIBRIDNOG KUKURUZA U TLU." Agronomski glasnik 13, br. 4-5 (1963): 294-307. https://hrcak.srce.hr/166715
Harvard
Ivanek, V. (1963). 'PRILOG POZNAVANJU UTJECAJA TEMPERATURE TLA POJEDINIH KATEGORIJA SJEMENA I GUSTOĆE SJETVE NA POSTOTAK NICANJA HIBRIDNOG KUKURUZA U TLU', Agronomski glasnik, 13(4-5), str. 294-307. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/166715 (Datum pristupa: 18.12.2024.)
Vancouver
Ivanek V. PRILOG POZNAVANJU UTJECAJA TEMPERATURE TLA POJEDINIH KATEGORIJA SJEMENA I GUSTOĆE SJETVE NA POSTOTAK NICANJA HIBRIDNOG KUKURUZA U TLU. Agronomski glasnik [Internet]. 1963 [pristupljeno 18.12.2024.];13(4-5):294-307. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/166715
IEEE
V. Ivanek, "PRILOG POZNAVANJU UTJECAJA TEMPERATURE TLA POJEDINIH KATEGORIJA SJEMENA I GUSTOĆE SJETVE NA POSTOTAK NICANJA HIBRIDNOG KUKURUZA U TLU", Agronomski glasnik, vol.13, br. 4-5, str. 294-307, 1963. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/166715. [Citirano: 18.12.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
166715
URI
https://hrcak.srce.hr/166715
Datum izdavanja:
30.6.1963.
Posjeta: 762
*