Izvorni znanstveni članak
UTJECAJ RAZLIČITIH DOZA BORA, MANGANA, BAKRA I CINKA NA OTPORNOST OZIME PŠENICE PREMA NISKIM TEMPERATURAMA
Rudolf Kastori
; Poljoprivredni fakultet, Novi Sad
Puni tekst: hrvatski pdf 2.358 Kb
str. 207-212
preuzimanja: 224
citiraj
APA 6th Edition
Kastori, R. (1965). UTJECAJ RAZLIČITIH DOZA BORA, MANGANA, BAKRA I CINKA NA OTPORNOST OZIME PŠENICE PREMA NISKIM TEMPERATURAMA. Agronomski glasnik, 15 (4), 207-212. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/178650
MLA 8th Edition
Kastori, Rudolf. "UTJECAJ RAZLIČITIH DOZA BORA, MANGANA, BAKRA I CINKA NA OTPORNOST OZIME PŠENICE PREMA NISKIM TEMPERATURAMA." Agronomski glasnik, vol. 15, br. 4, 1965, str. 207-212. https://hrcak.srce.hr/178650. Citirano 05.01.2025.
Chicago 17th Edition
Kastori, Rudolf. "UTJECAJ RAZLIČITIH DOZA BORA, MANGANA, BAKRA I CINKA NA OTPORNOST OZIME PŠENICE PREMA NISKIM TEMPERATURAMA." Agronomski glasnik 15, br. 4 (1965): 207-212. https://hrcak.srce.hr/178650
Harvard
Kastori, R. (1965). 'UTJECAJ RAZLIČITIH DOZA BORA, MANGANA, BAKRA I CINKA NA OTPORNOST OZIME PŠENICE PREMA NISKIM TEMPERATURAMA', Agronomski glasnik, 15(4), str. 207-212. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/178650 (Datum pristupa: 05.01.2025.)
Vancouver
Kastori R. UTJECAJ RAZLIČITIH DOZA BORA, MANGANA, BAKRA I CINKA NA OTPORNOST OZIME PŠENICE PREMA NISKIM TEMPERATURAMA. Agronomski glasnik [Internet]. 1965 [pristupljeno 05.01.2025.];15(4):207-212. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/178650
IEEE
R. Kastori, "UTJECAJ RAZLIČITIH DOZA BORA, MANGANA, BAKRA I CINKA NA OTPORNOST OZIME PŠENICE PREMA NISKIM TEMPERATURAMA", Agronomski glasnik, vol.15, br. 4, str. 207-212, 1965. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/178650. [Citirano: 05.01.2025.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
178650
URI
https://hrcak.srce.hr/178650
Datum izdavanja:
19.5.1965.
Podaci na drugim jezicima:
njemački
Posjeta: 880
*