Kratko priopćenje
Kratak pregled pravilnika vezanih uz rad subjekata u poslovanju s hranom
Branimira Ževrnja
Puni tekst: hrvatski pdf 301 Kb
str. 4-9
preuzimanja: 1.014
citiraj
APA 6th Edition
Ževrnja, B. (2008). Kratak pregled pravilnika vezanih uz rad subjekata u poslovanju s hranom. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, X (1), 4-9. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/22944
MLA 8th Edition
Ževrnja, Branimira. "Kratak pregled pravilnika vezanih uz rad subjekata u poslovanju s hranom." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. X, br. 1, 2008, str. 4-9. https://hrcak.srce.hr/22944. Citirano 22.12.2024.
Chicago 17th Edition
Ževrnja, Branimira. "Kratak pregled pravilnika vezanih uz rad subjekata u poslovanju s hranom." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu X, br. 1 (2008): 4-9. https://hrcak.srce.hr/22944
Harvard
Ževrnja, B. (2008). 'Kratak pregled pravilnika vezanih uz rad subjekata u poslovanju s hranom', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, X(1), str. 4-9. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/22944 (Datum pristupa: 22.12.2024.)
Vancouver
Ževrnja B. Kratak pregled pravilnika vezanih uz rad subjekata u poslovanju s hranom. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2008 [pristupljeno 22.12.2024.];X(1):4-9. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/22944
IEEE
B. Ževrnja, "Kratak pregled pravilnika vezanih uz rad subjekata u poslovanju s hranom", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.X, br. 1, str. 4-9, 2008. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/22944. [Citirano: 22.12.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
22944
URI
https://hrcak.srce.hr/22944
Datum izdavanja:
15.3.2008.
Posjeta: 1.704
*