Skoči na glavni sadržaj

Sažetak sa skupa

Kemijsko-fizička i bakteriološka svojstva mlijeka u prahu kao pokazatelji njegove kvalitete

Marija Crnobori ; Pionir, tvornica mlječnog praška, Županja
Jelisava Gluvaković
Nevenka Pesić


Puni tekst: hrvatski pdf 636 Kb

str. 112-118

preuzimanja: 949

citiraj


Sažetak

Kvaliteta mlijeka u prahu određena je njezinim kemijskim, fizičkim i bakteriološkim svojstvima. U našoj zemlji, mlijeko u prahu koje se stavlja u promet mora ispunjavati u pogledu kvalitete uvjete koje propisuje Pravilnik o kvaliteti i Pravilnik o bakteriološkim uvjetima živežnih namirnica u prometu.

Ključne riječi

mlijeko; mlijeko u prahu; kvaliteta

Hrčak ID:

71676

URI

https://hrcak.srce.hr/71676

Datum izdavanja:

2.5.1969.

Posjeta: 1.662 *