Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 01.12.2015.
  • Objavljen na Hrčku: 14.01.2016.

Sadržaj

Puni tekst

Dalmatian Sage (Salvia officinalis L.): A Review of Biochemical Contents, Medical Properties and Genetic Diversity (str. 69-78)

Martina Grdiša, Marija Jug-Dujaković, Matija Lončarić, Klaudija Carović-Stanko, Tonka Ninčević, Zlatko Liber, Ivan Radosavljević, Zlatko Šatović
Pregledni rad


Effect of Organic Fertilizers on Soil Chemical Properties on Vineyard Calcareous Soil (str. 79-84)

Tomislav Karažija, Tomislav Čosić, Boris Lazarević, Tea Horvat, Marko Petek, Igor Palčić, Nevenka Jerbić
Izvorni znanstveni članak


Heritability of Indirect Bread-making Quality Traits in Segregating Generations of Two Winter Wheat Crosses (str. 85-90)

Ana Lovrić, Katarina Jukić, Ivica Ikić, Marko Maričević, Miroslav Bukan, Jerko Gunjača, Marijana Barić, Hrvoje Šarčević
Izvorni znanstveni članak


Identification of QTLs for Yield Related Traits in Indica Type Rice Using SSR and AFLP Markers (str. 91-99)

Babak Rabiei, Mojtaba Kordrostami, Atefeh Sabouri, Hossein Sabouri
Izvorni znanstveni članak


Influence Collector Inclination of Solar Dryer on Apple ‘Golab’ Chips Drying (str. 101-108)

Omid Reza Roustapour, Hamid Reza Gazor
Izvorni znanstveni članak


Aminoacids Profile of cv. Kraljevina (Vitis vinifera L.) Clones Candidates (str. 109-112)

Ivana Puhelek, Ana Marija Jagatić Korenika, Marin Mihaljević Žulj, Luna Maslov, Darko Preiner, Ana Jeromel
Izvorni znanstveni članak


Organic Acid Composition in Croatian Predicate Wines (str. 113-117)

Marin Mihaljević Žulj, Ivana Puhelek, Ana Marija Jagatić Korenika, Luna Maslov Bandić, Tomislav Pavlešić, Ana Jeromel
Izvorni znanstveni članak


Study on Some Chemical Composition of Five Olive Pollens (str. 119-123)

Elham Aslmoshtaghi, Ali Reza Shahsavar
Izvorni znanstveni članak


Relationship between the Physical Properties of Maize Kernel and Metabolizable Energy for Pigs (str. 125-131)

Dražen Čuklić, Darko Grbeša, Zlatko Svečnjak
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 16.754 *