Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam , Vol. 15 No. 3-4, 2020.
- Datum izdavanja: 22.12.2020.
- Objavljen na Hrčku: 19.04.2021.
Sadržaj
Puni tekst
Igor Slivac, Ena Buljubašić, Višnja Gaurina Srček, Marijan Logarušić
Pregledni rad
Marko Marelja, Filip Dujmić, Damir Ježek, Marko Škegro, Tomislav Bosiljkov, Sven Karlović, Monika Lasić, Mladen Brnčić
Pregledni rad
Maja Repajić, Sara Ekić, Valentina Kruk, Verica Dragović-Uzelac
Izvorni znanstveni članak
Tomislava Vukušić Pavičić, Danijela Šeremet, Nadica Maltar-Strmečki, Višnja Stulić, Zoran Zorić, Zoran Herceg
Izvorni znanstveni članak
Mario Novak, Antonija Trontel, Nenad Marđetko, Veronika Matoković, Marko Sarić, Mladen Pavlečić, Božidar Šantek
Izvorni znanstveni članak
Irena Barukčić, Marta Keškić, Katarina Lisak Jakopović, Sven Karlović, Rajka Božanić
Izvorni znanstveni članak
Danijela Šeremet, Aleksandra Vojvodić Cebin, Ana Mandura, Ivana Žepić, Ksenija Marković, Draženka Komes
Izvorni znanstveni članak
Akeem Olayemi Raji, Rahman Akinoso
Kratko priopćenje
Jasmina Ranilović, Josip Bebek, Helena Tomić-Obrdalj, Davorka Gajari, Tanja Cvetković
Stručni rad
Posjeta: 19.620 *