Croatian journal of food science and technology , Vol. 14 No. 1, 2022.
- Datum izdavanja: 15.06.2022.
- Objavljen na Hrčku: 21.06.2022.
Sadržaj
Puni tekst
Nebojša Kojić, Lidija Jakobek
Izvorni znanstveni članak
Zorana Mutavski, Jelena Vladić, Senka Vidović, Nataša Nastić, Milica Aćimović
Izvorni znanstveni članak
Seema Siddiqi, Fatema Tuz Zohora Laboni, Asna Urooj
Izvorni znanstveni članak
Nura Abdullahi, Enerst Chukwusoro Igwe, Munir Abba Dandago
Pregledni rad
Emmanuel Kehinde Oke, Samuel Ayofemi Olalekan Adeyeye, Omobolanle Omowunmi Olorode
Pregledni rad
Nazan Comlekcioglu, Rıdvan Cirak, Akide Karmis, Ashabil Aygan
Izvorni znanstveni članak
Oluwole Steve Ijarotimi
Izvorni znanstveni članak
Akintunde Akintola, Ademola Kabiru Aremu, Clement Adesoji Ogunlade
Izvorni znanstveni članak
Dijana Blazhekovikj - Dimovska, Sibel Ahmed
Izvorni znanstveni članak
Markos Makiso Urugo, Ashagrie Zewdu Woldegiorgis
Izvorni znanstveni članak
Saidu Yusuf, Suleiman Ahmed Isa, Jubrin Baba, Turaki Abdullahi Aliyu, Yusuf Abdulrahman Bashir
Izvorni znanstveni članak
Hyrije Koraqi, Flutura C. Ajazi, Kimete Lluga-Rizani, Sonata Kazlauskaite
Izvorni znanstveni članak
Stephen O. Arinola, John O. Akingbala
Izvorni znanstveni članak
Malika Chekroune, Salem Benamara
Prethodno priopćenje
Ana Ilić, Ivana Rumbak, Lucija Marić, Tea Karlović, Ružica Brečić, Irena Colić Barić, Martina Bituh
Izvorni znanstveni članak
Sanda Hasenay, Franjo Pehar, Zoran Velagić
Izvorni znanstveni članak
Posjeta: 17.585 *