Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 20.01.1992.
  • Objavljen na Hrčku: 18.01.2013.

Sadržaj

Puni tekst

Utjecaj povećane količine proteina u mlijeku na rast i aktivnost kulture za proizvodnju jogurta (str. 3-13)

Ljerka Kršev, Anica Borović
Izvorni znanstveni članak


Influence of milk heating intensity on consistency of yoghurt (str. 15-22)

Ivica Denona
Izvorni znanstveni članak


Determination of sorbic acid in cheese (str. 41-52)

Ljubica Stojak, Milica Gačić, Ljerka Lešić
Izvorni znanstveni članak


Sensory evaluation of dessert milk products (str. 53-60)

Milana Ritz, Vera Vojnović, Nada Vahčić, Stjepan Mahnet
Izvorni znanstveni članak


Low-cholesterol dairy foods (str. 61-68)

Ivica Vujičić, Mirjana Vulić, T. Könyves
Pregledni rad


Prikazi iz stručne literature (str. 0-0)


Vijest


Posjeta: 13.030 *