Vijest
Uperizacija u preradi mliječnih proizvoda
Puni tekst: hrvatski pdf 561 Kb
str. 239-241
preuzimanja: 457
citiraj
APA 6th Edition
(1954). Uperizacija u preradi mliječnih proizvoda. Mljekarstvo, 4 (10), 239-241. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/77397
MLA 8th Edition
"Uperizacija u preradi mliječnih proizvoda." Mljekarstvo, vol. 4, br. 10, 1954, str. 239-241. https://hrcak.srce.hr/77397. Citirano 05.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Uperizacija u preradi mliječnih proizvoda." Mljekarstvo 4, br. 10 (1954): 239-241. https://hrcak.srce.hr/77397
Harvard
(1954). 'Uperizacija u preradi mliječnih proizvoda', Mljekarstvo, 4(10), str. 239-241. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/77397 (Datum pristupa: 05.12.2024.)
Vancouver
Uperizacija u preradi mliječnih proizvoda. Mljekarstvo [Internet]. 1954 [pristupljeno 05.12.2024.];4(10):239-241. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/77397
IEEE
"Uperizacija u preradi mliječnih proizvoda", Mljekarstvo, vol.4, br. 10, str. 239-241, 1954. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/77397. [Citirano: 05.12.2024.]
Sažetak
U ovom prikazu opisuje se pohod holandskoj mljekari, koja se služi uperizacijom kao posebnim postupkom, gdje se grije mlijeko za preradu. Uperizacija je pobudila veliku pozornost mljekarskih učenjaka, tehnologa i inženjera, a uvedena je prije nekoliko godina.
Ključne riječi
mliječni proizvodi; prerada; uperizacija
Hrčak ID:
77397
URI
https://hrcak.srce.hr/77397
Datum izdavanja:
1.10.1954.
Posjeta: 1.083
*