Izvorni znanstveni članak
UTJECAJ VINIFIKACIJE I BISTRENJA VINA NA SADRŽAJ POLIFENOLA U BIJELIM VINIMA PODRAVSKOG VINORODNOG RAJONA (SR SLOVENIJE)
Dušan Terčelj
; Kmetijski inštitut Slovenije
Puni tekst: hrvatski pdf 871 Kb
str. 161-166
preuzimanja: 213
citiraj
APA 6th Edition
Terčelj, D. (1974). UTJECAJ VINIFIKACIJE I BISTRENJA VINA NA SADRŽAJ POLIFENOLA U BIJELIM VINIMA PODRAVSKOG VINORODNOG RAJONA (SR SLOVENIJE). Agronomski glasnik, 36 (3-4), 161-166. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/165120
MLA 8th Edition
Terčelj, Dušan. "UTJECAJ VINIFIKACIJE I BISTRENJA VINA NA SADRŽAJ POLIFENOLA U BIJELIM VINIMA PODRAVSKOG VINORODNOG RAJONA (SR SLOVENIJE)." Agronomski glasnik, vol. 36, br. 3-4, 1974, str. 161-166. https://hrcak.srce.hr/165120. Citirano 28.11.2024.
Chicago 17th Edition
Terčelj, Dušan. "UTJECAJ VINIFIKACIJE I BISTRENJA VINA NA SADRŽAJ POLIFENOLA U BIJELIM VINIMA PODRAVSKOG VINORODNOG RAJONA (SR SLOVENIJE)." Agronomski glasnik 36, br. 3-4 (1974): 161-166. https://hrcak.srce.hr/165120
Harvard
Terčelj, D. (1974). 'UTJECAJ VINIFIKACIJE I BISTRENJA VINA NA SADRŽAJ POLIFENOLA U BIJELIM VINIMA PODRAVSKOG VINORODNOG RAJONA (SR SLOVENIJE)', Agronomski glasnik, 36(3-4), str. 161-166. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/165120 (Datum pristupa: 28.11.2024.)
Vancouver
Terčelj D. UTJECAJ VINIFIKACIJE I BISTRENJA VINA NA SADRŽAJ POLIFENOLA U BIJELIM VINIMA PODRAVSKOG VINORODNOG RAJONA (SR SLOVENIJE). Agronomski glasnik [Internet]. 1974 [pristupljeno 28.11.2024.];36(3-4):161-166. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/165120
IEEE
D. Terčelj, "UTJECAJ VINIFIKACIJE I BISTRENJA VINA NA SADRŽAJ POLIFENOLA U BIJELIM VINIMA PODRAVSKOG VINORODNOG RAJONA (SR SLOVENIJE)", Agronomski glasnik, vol.36, br. 3-4, str. 161-166, 1974. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/165120. [Citirano: 28.11.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
165120
URI
https://hrcak.srce.hr/165120
Datum izdavanja:
30.5.1974.
Podaci na drugim jezicima:
engleski
Posjeta: 873
*