Vijest
I. regionalni seminar o HACCP sustavu u organizaciji Hrvatske agencije za hranu; Poruka za svjetski dan norma 14. listopada 2007.
Puni tekst: hrvatski pdf 376 Kb
str. 255-257
preuzimanja: 570
citiraj
APA 6th Edition
(2007). I. regionalni seminar o HACCP sustavu u organizaciji Hrvatske agencije za hranu; Poruka za svjetski dan norma 14. listopada 2007.. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, IX (5), 255-257. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/21669
MLA 8th Edition
"I. regionalni seminar o HACCP sustavu u organizaciji Hrvatske agencije za hranu; Poruka za svjetski dan norma 14. listopada 2007.." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. IX, br. 5, 2007, str. 255-257. https://hrcak.srce.hr/21669. Citirano 30.11.2024.
Chicago 17th Edition
"I. regionalni seminar o HACCP sustavu u organizaciji Hrvatske agencije za hranu; Poruka za svjetski dan norma 14. listopada 2007.." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu IX, br. 5 (2007): 255-257. https://hrcak.srce.hr/21669
Harvard
(2007). 'I. regionalni seminar o HACCP sustavu u organizaciji Hrvatske agencije za hranu; Poruka za svjetski dan norma 14. listopada 2007.', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, IX(5), str. 255-257. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/21669 (Datum pristupa: 30.11.2024.)
Vancouver
I. regionalni seminar o HACCP sustavu u organizaciji Hrvatske agencije za hranu; Poruka za svjetski dan norma 14. listopada 2007.. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2007 [pristupljeno 30.11.2024.];IX(5):255-257. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/21669
IEEE
"I. regionalni seminar o HACCP sustavu u organizaciji Hrvatske agencije za hranu; Poruka za svjetski dan norma 14. listopada 2007.", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.IX, br. 5, str. 255-257, 2007. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/21669. [Citirano: 30.11.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
21669
URI
https://hrcak.srce.hr/21669
Datum izdavanja:
15.10.2007.
Posjeta: 1.160
*