hrcak mascot   Srce   HID

Izvorni znanstveni članak

Prilog izučavanju mikrobiološke kvalitete sirovog mlijeka u nekim rajonima Vojvodine

J. Rašić ; Institut za prehrambenu industriju, Novi Sad
S. Milin
Z. Milanović

Puni tekst: hrvatski, pdf (488 KB) str. 169-175 preuzimanja: 402* citiraj
APA 6th Edition
Rašić, J., Milin, S. i Milanović, Z. (1968). Prilog izučavanju mikrobiološke kvalitete sirovog mlijeka u nekim rajonima Vojvodine. Mljekarstvo, 18 (8), 169-175. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/67681
MLA 8th Edition
Rašić, J., et al. "Prilog izučavanju mikrobiološke kvalitete sirovog mlijeka u nekim rajonima Vojvodine." Mljekarstvo, vol. 18, br. 8, 1968, str. 169-175. https://hrcak.srce.hr/67681. Citirano 15.05.2021.
Chicago 17th Edition
Rašić, J., S. Milin i Z. Milanović. "Prilog izučavanju mikrobiološke kvalitete sirovog mlijeka u nekim rajonima Vojvodine." Mljekarstvo 18, br. 8 (1968): 169-175. https://hrcak.srce.hr/67681
Harvard
Rašić, J., Milin, S., i Milanović, Z. (1968). 'Prilog izučavanju mikrobiološke kvalitete sirovog mlijeka u nekim rajonima Vojvodine', Mljekarstvo, 18(8), str. 169-175. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/67681 (Datum pristupa: 15.05.2021.)
Vancouver
Rašić J, Milin S, Milanović Z. Prilog izučavanju mikrobiološke kvalitete sirovog mlijeka u nekim rajonima Vojvodine. Mljekarstvo [Internet]. 1968 [pristupljeno 15.05.2021.];18(8):169-175. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/67681
IEEE
J. Rašić, S. Milin i Z. Milanović, "Prilog izučavanju mikrobiološke kvalitete sirovog mlijeka u nekim rajonima Vojvodine", Mljekarstvo, vol.18, br. 8, str. 169-175, 1968. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/67681. [Citirano: 15.05.2021.]

Sažetak
Mikrobiološka kvaliteta sirovog mlijeka ima veliki značaj u obradi i preradi mlijeka. Prerada mlijeka, koje se nalazi u kvarenju ili je već pokvareno, u razne proizvode predstavlja nužno zlo u mljekarstvu. Proizvodi izrađeni od takvog mlijeka imaju manji randman, slabijeg su kvaliteta, pa prema tome imaju i manju tržišnu vrijednost.

Ključne riječi
mlijeko; mikrobiološka kvaliteta; Vojvodima

Hrčak ID: 67681

URI
https://hrcak.srce.hr/67681

Posjeta: 587 *