APA 6th Edition Francetić, M. (1963). Kriterij za ocjenu bakteriološke kvalitete mlijeka. Mljekarstvo, 13 (10), 224-230. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/70157
MLA 8th Edition Francetić, Mirko. "Kriterij za ocjenu bakteriološke kvalitete mlijeka." Mljekarstvo, vol. 13, br. 10, 1963, str. 224-230. https://hrcak.srce.hr/70157. Citirano 23.01.2021.
Chicago 17th Edition Francetić, Mirko. "Kriterij za ocjenu bakteriološke kvalitete mlijeka." Mljekarstvo 13, br. 10 (1963): 224-230. https://hrcak.srce.hr/70157
Harvard Francetić, M. (1963). 'Kriterij za ocjenu bakteriološke kvalitete mlijeka', Mljekarstvo, 13(10), str. 224-230. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/70157 (Datum pristupa: 23.01.2021.)
Vancouver Francetić M. Kriterij za ocjenu bakteriološke kvalitete mlijeka. Mljekarstvo [Internet]. 1963 [pristupljeno 23.01.2021.];13(10):224-230. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70157
IEEE M. Francetić, "Kriterij za ocjenu bakteriološke kvalitete mlijeka", Mljekarstvo, vol.13, br. 10, str. 224-230, 1963. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70157. [Citirano: 23.01.2021.]
Sažetak Kvaliteta mlijeka može se različito definirati. U jednoj je od postojećih definicija rečeno, da je kvaliteta mlijeka zbroj kemijskih, fizikalnih, bakterioloških i higijenskih svojstava. Značenje navedenih faktora kvalitete je različito, i zavisi o namjeni mlijeka.