APA 6th Edition Mišanović, Đ. (1992). Utjecaj kiselosti na točku ledišta mlijeka. Mljekarstvo, 42 (2), 143-148. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/95459
MLA 8th Edition Mišanović, Đuro. "Utjecaj kiselosti na točku ledišta mlijeka." Mljekarstvo, vol. 42, br. 2, 1992, str. 143-148. https://hrcak.srce.hr/95459. Citirano 26.01.2021.
Chicago 17th Edition Mišanović, Đuro. "Utjecaj kiselosti na točku ledišta mlijeka." Mljekarstvo 42, br. 2 (1992): 143-148. https://hrcak.srce.hr/95459
Harvard Mišanović, Đ. (1992). 'Utjecaj kiselosti na točku ledišta mlijeka', Mljekarstvo, 42(2), str. 143-148. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/95459 (Datum pristupa: 26.01.2021.)
Vancouver Mišanović Đ. Utjecaj kiselosti na točku ledišta mlijeka. Mljekarstvo [Internet]. 1992 [pristupljeno 26.01.2021.];42(2):143-148. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95459
IEEE Đ. Mišanović, "Utjecaj kiselosti na točku ledišta mlijeka", Mljekarstvo, vol.42, br. 2, str. 143-148, 1992. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95459. [Citirano: 26.01.2021.]
Sažetak Cilj ovog rada je utvrđivanje standardne vrijednosti za točku ledišta i ovisnosti točke ledišta o kiselosti mlijeka na otkupnom području DP "Zdenka" PPI Veliki Zdenci.