APA 6th Edition Kršev, Lj., Tratnik, Lj., Pirjavec, I. i Borović, A. (1992). Utjecaj bakteriološke kakvoće mlijeka na trajnost pasteriziranog mlijeka. Mljekarstvo, 42 (3), 183-190. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/95472
MLA 8th Edition Kršev, Ljerka, et al. "Utjecaj bakteriološke kakvoće mlijeka na trajnost pasteriziranog mlijeka." Mljekarstvo, vol. 42, br. 3, 1992, str. 183-190. https://hrcak.srce.hr/95472. Citirano 22.01.2021.
Chicago 17th Edition Kršev, Ljerka, Ljubica Tratnik, Irena Pirjavec i Anica Borović. "Utjecaj bakteriološke kakvoće mlijeka na trajnost pasteriziranog mlijeka." Mljekarstvo 42, br. 3 (1992): 183-190. https://hrcak.srce.hr/95472
Harvard Kršev, Lj., et al. (1992). 'Utjecaj bakteriološke kakvoće mlijeka na trajnost pasteriziranog mlijeka', Mljekarstvo, 42(3), str. 183-190. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/95472 (Datum pristupa: 22.01.2021.)
Vancouver Kršev Lj, Tratnik Lj, Pirjavec I, Borović A. Utjecaj bakteriološke kakvoće mlijeka na trajnost pasteriziranog mlijeka. Mljekarstvo [Internet]. 1992 [pristupljeno 22.01.2021.];42(3):183-190. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95472
IEEE Lj. Kršev, Lj. Tratnik, I. Pirjavec i A. Borović, "Utjecaj bakteriološke kakvoće mlijeka na trajnost pasteriziranog mlijeka", Mljekarstvo, vol.42, br. 3, str. 183-190, 1992. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95472. [Citirano: 22.01.2021.]
Sažetak Microbiological quality of lo collected raw milk samples was determined during summer. After pasteurization (80 °C/60") bacteriological quality and shelf-life, under temperature conditions of +8 °C, of pasteurized milk samples were investigated. Keeping quality of pasteurized milk samples (+ 8 °C) was of 5 days.