APA 6th Edition Rašić, J. i Obradović, B. (1973). Neki pravci razvoja tehnologije sireva. Mljekarstvo, 23 (7), 156-162. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/95641
MLA 8th Edition Rašić, Jeremija i Bora Obradović. "Neki pravci razvoja tehnologije sireva." Mljekarstvo, vol. 23, br. 7, 1973, str. 156-162. https://hrcak.srce.hr/95641. Citirano 18.01.2021.
Chicago 17th Edition Rašić, Jeremija i Bora Obradović. "Neki pravci razvoja tehnologije sireva." Mljekarstvo 23, br. 7 (1973): 156-162. https://hrcak.srce.hr/95641
Harvard Rašić, J., i Obradović, B. (1973). 'Neki pravci razvoja tehnologije sireva', Mljekarstvo, 23(7), str. 156-162. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/95641 (Datum pristupa: 18.01.2021.)
Vancouver Rašić J, Obradović B. Neki pravci razvoja tehnologije sireva. Mljekarstvo [Internet]. 1973 [pristupljeno 18.01.2021.];23(7):156-162. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95641
IEEE J. Rašić i B. Obradović, "Neki pravci razvoja tehnologije sireva", Mljekarstvo, vol.23, br. 7, str. 156-162, 1973. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95641. [Citirano: 18.01.2021.]
Sažetak Tehnologija sireva dugo vremena je bila u zaostatku u odnosu na druge prehrambene proizvode, uključujući i mliječne. Posljednjih godina došlo je do značajnog napretka u razvoju ove tehnologije koji se ogledao u početku u primjeni djelomične ili potpune mehanizacije, te uvođenja kontinuiranih procesa, uz poštovanje zahtjeva klasične tehnologije.