hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.39 No.10 Listopad 1989.

Stručni rad

Criteria and quality control in dairying

Slavica Golc-Teger ; Biotehniška fakulteta, Institut za mlekarstvo, Groblje 3, 1230 Domžale, Slovenija

Puni tekst: hrvatski, pdf (791 KB) str. 255-260 preuzimanja: 260* citiraj
APA 6th Edition
Golc-Teger, S. (1989). Kriteriji i mjerenja kvalitete u mljekarstvu. Mljekarstvo, 39 (10), 255-260. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/100967
MLA 8th Edition
Golc-Teger, Slavica. "Kriteriji i mjerenja kvalitete u mljekarstvu." Mljekarstvo, vol. 39, br. 10, 1989, str. 255-260. https://hrcak.srce.hr/100967. Citirano 10.12.2018.
Chicago 17th Edition
Golc-Teger, Slavica. "Kriteriji i mjerenja kvalitete u mljekarstvu." Mljekarstvo 39, br. 10 (1989): 255-260. https://hrcak.srce.hr/100967
Harvard
Golc-Teger, S. (1989). 'Kriteriji i mjerenja kvalitete u mljekarstvu', Mljekarstvo, 39(10), str. 255-260. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/100967 (Datum pristupa: 10.12.2018.)
Vancouver
Golc-Teger S. Kriteriji i mjerenja kvalitete u mljekarstvu. Mljekarstvo [Internet]. 1989 [pristupljeno 10.12.2018.];39(10):255-260. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/100967
IEEE
S. Golc-Teger, "Kriteriji i mjerenja kvalitete u mljekarstvu", Mljekarstvo, vol.39, br. 10, str. 255-260, 1989. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/100967. [Citirano: 10.12.2018.]

Sažetak
In the article the criteria and the up-to-date quality control methods in milk and dairy products are presented.

Ključne riječi
dairying; quality control

Hrčak ID: 100967

URI
https://hrcak.srce.hr/100967

[hrvatski]

Posjeta: 357 *