APA 6th Edition Zaher, M. i Carić, M. (1988). Utjecaj pasterizacije na sastav proteina mlijeka. Mljekarstvo, 38 (5), 129-133. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/101296
MLA 8th Edition Zaher, Mansour i Marijana Carić. "Utjecaj pasterizacije na sastav proteina mlijeka." Mljekarstvo, vol. 38, br. 5, 1988, str. 129-133. https://hrcak.srce.hr/101296. Citirano 22.04.2021.
Chicago 17th Edition Zaher, Mansour i Marijana Carić. "Utjecaj pasterizacije na sastav proteina mlijeka." Mljekarstvo 38, br. 5 (1988): 129-133. https://hrcak.srce.hr/101296
Harvard Zaher, M., i Carić, M. (1988). 'Utjecaj pasterizacije na sastav proteina mlijeka', Mljekarstvo, 38(5), str. 129-133. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/101296 (Datum pristupa: 22.04.2021.)
Vancouver Zaher M, Carić M. Utjecaj pasterizacije na sastav proteina mlijeka. Mljekarstvo [Internet]. 1988 [pristupljeno 22.04.2021.];38(5):129-133. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/101296
IEEE M. Zaher i M. Carić, "Utjecaj pasterizacije na sastav proteina mlijeka", Mljekarstvo, vol.38, br. 5, str. 129-133, 1988. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/101296. [Citirano: 22.04.2021.]
Sažetak The investigations were carried out in the aim to establish the influence of pasteurization on milk components. The macro composition as well as protein components and physical characteristics of pasteurized milk were examined and compared to the raw milk.