hrcak mascot   Srce   HID

Izvorni znanstveni članak

Effect of pasteurization on milk proteins composition

Mansour Zaher ; Tehnološki fakultet, Bulevar Cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
Marijana Carić

Puni tekst: hrvatski, pdf (661 KB) str. 129-133 preuzimanja: 516* citiraj
APA 6th Edition
Zaher, M. i Carić, M. (1988). Utjecaj pasterizacije na sastav proteina mlijeka. Mljekarstvo, 38 (5), 129-133. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/101296
MLA 8th Edition
Zaher, Mansour i Marijana Carić. "Utjecaj pasterizacije na sastav proteina mlijeka." Mljekarstvo, vol. 38, br. 5, 1988, str. 129-133. https://hrcak.srce.hr/101296. Citirano 20.01.2021.
Chicago 17th Edition
Zaher, Mansour i Marijana Carić. "Utjecaj pasterizacije na sastav proteina mlijeka." Mljekarstvo 38, br. 5 (1988): 129-133. https://hrcak.srce.hr/101296
Harvard
Zaher, M., i Carić, M. (1988). 'Utjecaj pasterizacije na sastav proteina mlijeka', Mljekarstvo, 38(5), str. 129-133. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/101296 (Datum pristupa: 20.01.2021.)
Vancouver
Zaher M, Carić M. Utjecaj pasterizacije na sastav proteina mlijeka. Mljekarstvo [Internet]. 1988 [pristupljeno 20.01.2021.];38(5):129-133. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/101296
IEEE
M. Zaher i M. Carić, "Utjecaj pasterizacije na sastav proteina mlijeka", Mljekarstvo, vol.38, br. 5, str. 129-133, 1988. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/101296. [Citirano: 20.01.2021.]

Sažetak
The investigations were carried out in the aim to establish the influence of pasteurization on milk components. The macro composition as well as protein components and physical characteristics of pasteurized milk were examined and compared to the raw milk.

Ključne riječi
milk; proteins; pasteurization

Hrčak ID: 101296

URI
https://hrcak.srce.hr/101296

[hrvatski]

Posjeta: 737 *