APA 6th Edition Kalab, M. (1986). Mikrostruktura mliječnih proizvoda - pregled. Mljekarstvo, 36 (12), 355-370. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/108949
MLA 8th Edition Kalab, Miloslav. "Mikrostruktura mliječnih proizvoda - pregled." Mljekarstvo, vol. 36, br. 12, 1986, str. 355-370. https://hrcak.srce.hr/108949. Citirano 17.01.2021.
Chicago 17th Edition Kalab, Miloslav. "Mikrostruktura mliječnih proizvoda - pregled." Mljekarstvo 36, br. 12 (1986): 355-370. https://hrcak.srce.hr/108949
Harvard Kalab, M. (1986). 'Mikrostruktura mliječnih proizvoda - pregled', Mljekarstvo, 36(12), str. 355-370. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/108949 (Datum pristupa: 17.01.2021.)
Vancouver Kalab M. Mikrostruktura mliječnih proizvoda - pregled. Mljekarstvo [Internet]. 1986 [pristupljeno 17.01.2021.];36(12):355-370. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/108949
IEEE M. Kalab, "Mikrostruktura mliječnih proizvoda - pregled", Mljekarstvo, vol.36, br. 12, str. 355-370, 1986. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/108949. [Citirano: 17.01.2021.]
Sažetak Interakcije kazeinskih micela, masnih globula, bakterija mliječne kiseline i drugih konstituenata mlijeka ili aditiva rezultiraju strukturama koje su karakteristične za pojedine mliječne proizvode. Razvoj mikrostrukture raznih mliječnih proizvoda prikazan je uz pomoć elektronske mikroskopije.