hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Iskustva s vakuumskim pakovanjem polutvrdih sireva u "Sireli", Bjelovar

Dušan Lučić ; "Sirela", V. Sredice 11, 43000 Bjelovar
Ivan Štefekov
Delimir Dorušić
Ana Abramović

Puni tekst: hrvatski, pdf (551 KB) str. 10-13 preuzimanja: 917* citiraj
APA 6th Edition
Lučić, D., Štefekov, I., Dorušić, D. i Abramović, A. (1976). Iskustva s vakuumskim pakovanjem polutvrdih sireva u "Sireli", Bjelovar. Mljekarstvo, 26 (1), 10-13. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/109330
MLA 8th Edition
Lučić, Dušan, et al. "Iskustva s vakuumskim pakovanjem polutvrdih sireva u "Sireli", Bjelovar." Mljekarstvo, vol. 26, br. 1, 1976, str. 10-13. https://hrcak.srce.hr/109330. Citirano 22.01.2021.
Chicago 17th Edition
Lučić, Dušan, Ivan Štefekov, Delimir Dorušić i Ana Abramović. "Iskustva s vakuumskim pakovanjem polutvrdih sireva u "Sireli", Bjelovar." Mljekarstvo 26, br. 1 (1976): 10-13. https://hrcak.srce.hr/109330
Harvard
Lučić, D., et al. (1976). 'Iskustva s vakuumskim pakovanjem polutvrdih sireva u "Sireli", Bjelovar', Mljekarstvo, 26(1), str. 10-13. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/109330 (Datum pristupa: 22.01.2021.)
Vancouver
Lučić D, Štefekov I, Dorušić D, Abramović A. Iskustva s vakuumskim pakovanjem polutvrdih sireva u "Sireli", Bjelovar. Mljekarstvo [Internet]. 1976 [pristupljeno 22.01.2021.];26(1):10-13. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109330
IEEE
D. Lučić, I. Štefekov, D. Dorušić i A. Abramović, "Iskustva s vakuumskim pakovanjem polutvrdih sireva u "Sireli", Bjelovar", Mljekarstvo, vol.26, br. 1, str. 10-13, 1976. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109330. [Citirano: 22.01.2021.]

Sažetak
Polutvrdi sir je prehrambeni artikl, koji nakon tehnološke zrelosti prolazi put transporta, skladištenja, prodaje i čuvanja kod potrošača do konzumacije.

Ključne riječi
polutvrdi sirevi; Sirela; vakuumsko pakovanje

Hrčak ID: 109330

URI
https://hrcak.srce.hr/109330

Posjeta: 1.050 *