hrcak mascot   Srce   HID

Izvorni znanstveni članak

Research of milk quality from collecting region of Mostar Dairy

Natalija Dozet ; Poljoprivredni fakultet, Zmaja od Bosne 8, Sarajevo, BiH
Marko Stanišić
Sonja Bijeljac
V. Medan
D. Glogovac

Puni tekst: hrvatski, pdf (754 KB) str. 163-168 preuzimanja: 163* citiraj
APA 6th Edition
Dozet, N., Stanišić, M., Bijeljac, S., Medan, V. i Glogovac, D. (1981). Ispitivanje kvalitete mlijeka sa otkupnog područja mljekare Mostar. Mljekarstvo, 31 (6), 163-168. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/109945
MLA 8th Edition
Dozet, Natalija, et al. "Ispitivanje kvalitete mlijeka sa otkupnog područja mljekare Mostar." Mljekarstvo, vol. 31, br. 6, 1981, str. 163-168. https://hrcak.srce.hr/109945. Citirano 19.08.2019.
Chicago 17th Edition
Dozet, Natalija, Marko Stanišić, Sonja Bijeljac, V. Medan i D. Glogovac. "Ispitivanje kvalitete mlijeka sa otkupnog područja mljekare Mostar." Mljekarstvo 31, br. 6 (1981): 163-168. https://hrcak.srce.hr/109945
Harvard
Dozet, N., et al. (1981). 'Ispitivanje kvalitete mlijeka sa otkupnog područja mljekare Mostar', Mljekarstvo, 31(6), str. 163-168. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/109945 (Datum pristupa: 19.08.2019.)
Vancouver
Dozet N, Stanišić M, Bijeljac S, Medan V, Glogovac D. Ispitivanje kvalitete mlijeka sa otkupnog područja mljekare Mostar. Mljekarstvo [Internet]. 1981 [pristupljeno 19.08.2019.];31(6):163-168. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109945
IEEE
N. Dozet, M. Stanišić, S. Bijeljac, V. Medan i D. Glogovac, "Ispitivanje kvalitete mlijeka sa otkupnog područja mljekare Mostar", Mljekarstvo, vol.31, br. 6, str. 163-168, 1981. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109945. [Citirano: 19.08.2019.]

Sažetak
The authors analyzed milk quality from the region of Herzegovina, which supplies Mostar Dairy. Milk from individual farmers had an average percent of 3.63 fat and 12.31 total solids. Milk received in the Dairy was of inferior quality, and had an average of 3.29 percent of fat and 11.76 percent of total solids. Milk acidity ranged from 6.6 to 8.5 with 7.1 °SH on average.

Ključne riječi
milk; quality

Hrčak ID: 109945

URI
https://hrcak.srce.hr/109945

[hrvatski]

Posjeta: 294 *