APA 6th Edition Arsov, A. (1978). Mikrobiološka kvaliteta i održivost pasteriziranog mlijeka u različitim uvjetima. Mljekarstvo, 28 (8), 174-185. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/111585
MLA 8th Edition Arsov, Ana. "Mikrobiološka kvaliteta i održivost pasteriziranog mlijeka u različitim uvjetima." Mljekarstvo, vol. 28, br. 8, 1978, str. 174-185. https://hrcak.srce.hr/111585. Citirano 20.01.2021.
Chicago 17th Edition Arsov, Ana. "Mikrobiološka kvaliteta i održivost pasteriziranog mlijeka u različitim uvjetima." Mljekarstvo 28, br. 8 (1978): 174-185. https://hrcak.srce.hr/111585
Harvard Arsov, A. (1978). 'Mikrobiološka kvaliteta i održivost pasteriziranog mlijeka u različitim uvjetima', Mljekarstvo, 28(8), str. 174-185. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/111585 (Datum pristupa: 20.01.2021.)
Vancouver Arsov A. Mikrobiološka kvaliteta i održivost pasteriziranog mlijeka u različitim uvjetima. Mljekarstvo [Internet]. 1978 [pristupljeno 20.01.2021.];28(8):174-185. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/111585
IEEE A. Arsov, "Mikrobiološka kvaliteta i održivost pasteriziranog mlijeka u različitim uvjetima", Mljekarstvo, vol.28, br. 8, str. 174-185, 1978. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/111585. [Citirano: 20.01.2021.]