hrcak mascot   Srce   HID

Izvorni znanstveni članak

The influence of the addition of milk powder and cultures on some properties of yoghurt

Ivanka Babić ; Tehnološki fakultet, Zagreb
Ante Petričić

Puni tekst: hrvatski, pdf (536 KB) str. 83-89 preuzimanja: 303* citiraj
APA 6th Edition
Babić, I. i Petričić, A. (1966). Utjecaj dodanog mliječnog praha i kulture na neka svojstva jogurta. Mljekarstvo, 16 (4), 83-89. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/66931
MLA 8th Edition
Babić, Ivanka i Ante Petričić. "Utjecaj dodanog mliječnog praha i kulture na neka svojstva jogurta." Mljekarstvo, vol. 16, br. 4, 1966, str. 83-89. https://hrcak.srce.hr/66931. Citirano 15.05.2021.
Chicago 17th Edition
Babić, Ivanka i Ante Petričić. "Utjecaj dodanog mliječnog praha i kulture na neka svojstva jogurta." Mljekarstvo 16, br. 4 (1966): 83-89. https://hrcak.srce.hr/66931
Harvard
Babić, I., i Petričić, A. (1966). 'Utjecaj dodanog mliječnog praha i kulture na neka svojstva jogurta', Mljekarstvo, 16(4), str. 83-89. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/66931 (Datum pristupa: 15.05.2021.)
Vancouver
Babić I, Petričić A. Utjecaj dodanog mliječnog praha i kulture na neka svojstva jogurta. Mljekarstvo [Internet]. 1966 [pristupljeno 15.05.2021.];16(4):83-89. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/66931
IEEE
I. Babić i A. Petričić, "Utjecaj dodanog mliječnog praha i kulture na neka svojstva jogurta", Mljekarstvo, vol.16, br. 4, str. 83-89, 1966. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/66931. [Citirano: 15.05.2021.]

Ključne riječi
yoghurt; properties; milk powder

Hrčak ID: 66931

URI
https://hrcak.srce.hr/66931

[hrvatski]

Posjeta: 494 *