hrcak mascot   Srce   HID

Izvorni znanstveni članak

Analiza tehnologije i mikroflore ličke base, te izbor startera za industrijsku proizvodnju

Ljerka Kršev ; Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Pierottijeva 6, 10000 Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (2 MB) str. 201-210 preuzimanja: 236* citiraj
APA 6th Edition
Kršev, Lj. (1983). Analiza tehnologije i mikroflore ličke base, te izbor startera za industrijsku proizvodnju. Mljekarstvo, 33 (7), 201-210. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/116343
MLA 8th Edition
Kršev, Ljerka. "Analiza tehnologije i mikroflore ličke base, te izbor startera za industrijsku proizvodnju." Mljekarstvo, vol. 33, br. 7, 1983, str. 201-210. https://hrcak.srce.hr/116343. Citirano 08.05.2021.
Chicago 17th Edition
Kršev, Ljerka. "Analiza tehnologije i mikroflore ličke base, te izbor startera za industrijsku proizvodnju." Mljekarstvo 33, br. 7 (1983): 201-210. https://hrcak.srce.hr/116343
Harvard
Kršev, Lj. (1983). 'Analiza tehnologije i mikroflore ličke base, te izbor startera za industrijsku proizvodnju', Mljekarstvo, 33(7), str. 201-210. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/116343 (Datum pristupa: 08.05.2021.)
Vancouver
Kršev Lj. Analiza tehnologije i mikroflore ličke base, te izbor startera za industrijsku proizvodnju. Mljekarstvo [Internet]. 1983 [pristupljeno 08.05.2021.];33(7):201-210. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/116343
IEEE
Lj. Kršev, "Analiza tehnologije i mikroflore ličke base, te izbor startera za industrijsku proizvodnju", Mljekarstvo, vol.33, br. 7, str. 201-210, 1983. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/116343. [Citirano: 08.05.2021.]

Sažetak
Za sastavljanje startera korišteni su mikroorganizmi s najboljim tehnološko-proizvodnim karakteristikama, utvrđenima na osnovu prethodnog istraživanja njihovih biokemijskih profila.

Ključne riječi
lička basa; analiza tehnologije; mikroflora

Hrčak ID: 116343

URI
https://hrcak.srce.hr/116343

[engleski]

Posjeta: 418 *