APA 6th Edition Pospišil, M. (1956). Производња хавартија. Mljekarstvo, 6 (2), 39-41. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/124854
MLA 8th Edition Pospišil, Miroslava. "Производња хавартија." Mljekarstvo, vol. 6, br. 2, 1956, str. 39-41. https://hrcak.srce.hr/124854. Citirano 26.01.2021.
Chicago 17th Edition Pospišil, Miroslava. "Производња хавартија." Mljekarstvo 6, br. 2 (1956): 39-41. https://hrcak.srce.hr/124854
Harvard Pospišil, M. (1956). 'Производња хавартија', Mljekarstvo, 6(2), str. 39-41. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/124854 (Datum pristupa: 26.01.2021.)
Vancouver Pospišil M. Производња хавартија. Mljekarstvo [Internet]. 1956 [pristupljeno 26.01.2021.];6(2):39-41. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/124854
IEEE M. Pospišil, "Производња хавартија", Mljekarstvo, vol.6, br. 2, str. 39-41, 1956. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/124854. [Citirano: 26.01.2021.]
Sažetak Havarti je ime jedne danske farme sa sjevernog dijela Zealanda, na kojoj se otprilike pred 100 godina počeo proizvoditi po prvi put sir, o kojem je riječ u ovom članku. U red danskih sireva uvela ga je vlasnica farme, te je taj sir po njenoj farmi dobio i ime