hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Pasterizacija mlijeka u proizvodnji sira

Ivan Benko ; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, 10000 Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (771 KB) str. 264-268 preuzimanja: 499* citiraj
APA 6th Edition
Benko, I. (1956). Pasterizacija mlijeka u proizvodnji sira. Mljekarstvo, 6 (11), 264-268. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/129268
MLA 8th Edition
Benko, Ivan. "Pasterizacija mlijeka u proizvodnji sira." Mljekarstvo, vol. 6, br. 11, 1956, str. 264-268. https://hrcak.srce.hr/129268. Citirano 26.01.2021.
Chicago 17th Edition
Benko, Ivan. "Pasterizacija mlijeka u proizvodnji sira." Mljekarstvo 6, br. 11 (1956): 264-268. https://hrcak.srce.hr/129268
Harvard
Benko, I. (1956). 'Pasterizacija mlijeka u proizvodnji sira', Mljekarstvo, 6(11), str. 264-268. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/129268 (Datum pristupa: 26.01.2021.)
Vancouver
Benko I. Pasterizacija mlijeka u proizvodnji sira. Mljekarstvo [Internet]. 1956 [pristupljeno 26.01.2021.];6(11):264-268. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/129268
IEEE
I. Benko, "Pasterizacija mlijeka u proizvodnji sira", Mljekarstvo, vol.6, br. 11, str. 264-268, 1956. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/129268. [Citirano: 26.01.2021.]
Puni tekst: srpski, pdf (472 KB) str. 264-268 preuzimanja: 147* citiraj
APA 6th Edition
Benko, I. (1956). Пастеризација млијека у производњи сира. Mljekarstvo, 6 (11), 264-268. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/129268
MLA 8th Edition
Benko, Ivan. "Пастеризација млијека у производњи сира." Mljekarstvo, vol. 6, br. 11, 1956, str. 264-268. https://hrcak.srce.hr/129268. Citirano 26.01.2021.
Chicago 17th Edition
Benko, Ivan. "Пастеризација млијека у производњи сира." Mljekarstvo 6, br. 11 (1956): 264-268. https://hrcak.srce.hr/129268
Harvard
Benko, I. (1956). 'Пастеризација млијека у производњи сира', Mljekarstvo, 6(11), str. 264-268. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/129268 (Datum pristupa: 26.01.2021.)
Vancouver
Benko I. Пастеризација млијека у производњи сира. Mljekarstvo [Internet]. 1956 [pristupljeno 26.01.2021.];6(11):264-268. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/129268
IEEE
I. Benko, "Пастеризација млијека у производњи сира", Mljekarstvo, vol.6, br. 11, str. 264-268, 1956. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/129268. [Citirano: 26.01.2021.]

Sažetak
Poznato je da se s pasterizacijom sastavine i osobine mlijeka promijene to jače što je upotrijebljena temperatura viša, a aparati stariji i primitivniji.

Ključne riječi
proizvodnja sira; pasterizacija mlijeka

Hrčak ID: 129268

URI
https://hrcak.srce.hr/129268

[srpski]

Posjeta: 825 *