hrcak mascot   Srce   HID

Kazalo

Sadržaj broja

Časopis Meso ; Zadružna Štampa d.d.

Puni tekst: hrvatski, pdf (615 KB) str. 0-0 preuzimanja: 60* citiraj
APA 6th Edition
Meso, Č. (2015). Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XVII (4), 0-0. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/149291
MLA 8th Edition
Meso, Časopis. "Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. XVII, br. 4, 2015, str. 0-0. https://hrcak.srce.hr/149291. Citirano 19.07.2019.
Chicago 17th Edition
Meso, Časopis. "Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu XVII, br. 4 (2015): 0-0. https://hrcak.srce.hr/149291
Harvard
Meso, Č. (2015). 'Sadržaj broja', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XVII(4), str. 0-0. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/149291 (Datum pristupa: 19.07.2019.)
Vancouver
Meso Č. Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2015 [pristupljeno 19.07.2019.];XVII(4):0-0. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/149291
IEEE
Č. Meso, "Sadržaj broja", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.XVII, br. 4, str. 0-0, 2015. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/149291. [Citirano: 19.07.2019.]

Sažetak
Aktualno
AZRRI i Rudan d.o.o. suradnici na projektu Sinergia
Iz HAH-a
Iz HPA
Održana godišnja skupština i stručna radionica ICAR-a
Certificiranje proizvoda
Ekološka poljoprivredna proizvodnja kao način dodavanja vrijednosti proizvodu
Prehrambeni aditivi
Utjecaj prehrambenih aditiva na kvalitetu mesa
Riba našeg mora
Ušata
Događanja
Izvješće s kongresa - VIII. Svjetski kongres pršuta, Touluse, Francuska
Kulenijada Požega
AGRA 2015.
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Marušić Radovčić , N., A. Brekalo, T. Janči, S. Vidaček, G. Kušec, H. Medić
Određivanje hlapivih komponenata arome kulena
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Senčić , Đ., D. Samac, A. Matić
Utjecaj tjelesne mase crnih slavonskih svinja na kvalitetu slavonskih šunki
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Gomerčić, T., M. Sindičić, T. Trupec, I. Vraneševć, D. Konjević, Z. Janicki
Identifikacija mesa lopatara molekularnim metodama
PREGLEDNI RAD
Đekić , I., I. Tomašević
Kako unaprijediti lanac mesa: pregled kriterija
PREGLEDNI RAD
Gutić , S.
Značaj bolesti koje se prenose hranom

Ključne riječi
Sadržaj broja

Hrčak ID: 149291

URI
https://hrcak.srce.hr/149291

Posjeta: 149 *