hrcak mascot   Srce   HID

Kratko priopćenje

Osvrt na kontrolu mesa i mesnih proizvoda

Katarina Knapp

Puni tekst: hrvatski, pdf (204 KB) str. 12-14 preuzimanja: 375* citiraj
APA 6th Edition
Knapp, K. (2005). Osvrt na kontrolu mesa i mesnih proizvoda. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VII (6), 12-14. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/21317
MLA 8th Edition
Knapp, Katarina. "Osvrt na kontrolu mesa i mesnih proizvoda." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. VII, br. 6, 2005, str. 12-14. https://hrcak.srce.hr/21317. Citirano 24.07.2019.
Chicago 17th Edition
Knapp, Katarina. "Osvrt na kontrolu mesa i mesnih proizvoda." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu VII, br. 6 (2005): 12-14. https://hrcak.srce.hr/21317
Harvard
Knapp, K. (2005). 'Osvrt na kontrolu mesa i mesnih proizvoda', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VII(6), str. 12-14. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/21317 (Datum pristupa: 24.07.2019.)
Vancouver
Knapp K. Osvrt na kontrolu mesa i mesnih proizvoda. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2005 [pristupljeno 24.07.2019.];VII(6):12-14. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/21317
IEEE
K. Knapp, "Osvrt na kontrolu mesa i mesnih proizvoda", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.VII, br. 6, str. 12-14, 2005. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/21317. [Citirano: 24.07.2019.]

Hrčak ID: 21317

URI
https://hrcak.srce.hr/21317

Posjeta: 582 *